Helluntain ja koko kesän drinkkivinkit

Tästä juomasta saa lapsetkin maistaa

Cin cinRuohonjuureen on tullut raikkaita kesädrinksuja, jotka meillekin saapuivat maisteluun ja ne kulautettiin janoisten kurkkuihin mieluusti. Juuri tällä hetkellä taitan matkaa valtionrautateillä ja mieluusti kostuttaisin kurkkuani kesäcoctaililla kuin ravintolavaunun kahvilla. Oh well.

Testitilanteessa tartuin ekana vegaaniseen Piña Colada pulloon ja koska olen nauttinut Piña Coladani Madridissa, tämän klassisen kookosdrinkin pyhällä seuduilla, oli odotukset äärikorkealla. Madridissa piña coladat juotiin ananaksen kuoresta ja drinkin koko oli sellainen tyyliin ämpäri, mutta koskaan en valittanut. 

Tälläkään kertaa en valita, mutta Voelkelin alkoholiton versio ei ihan yltänyt samaan makuelämykseen, johtuen ehkä drinkin pohjasta, joka ei ollut Malibua ja rommia, vaan soijamaitoa. Siitä huolimatta, ananaksen ja kookoksen liitto toimii alkoholittomassa kesäjuomassa noin muuten perfektosti ja tätä voi antaa lastenkin killitettäväksi.
Mies antoi minulle vain parit hörpyt Caipirinhasta, koska tästä kirpeästä drinksusta tuli hänen suosikkinsa ja hän omi testerit itselleen. Tämä limejuoma todella potkii ja se on tosi kirpeä. Jäillä nautittuna - minunkin suosikki!
 
Mango Chai on näistä kolmesta se keskitien kulkija. Ei kuitenkaan siten, että olisi yhtään tylsä, vaan on sellainen, joka varmasti maistuu varmimmin kaikille. Juomassa on pehmeä mangomaku inkivääritwistillä. Pehmeää ja loppuun pieni potku. Niin hyvää! Kunhan kesäkuumat oikein puskevat cityyn, tämä puteli on oiva juoma kesäpiknikille ja parvekkeelle.


*) Tuotteet saatu

 

Kommentit

Suositut tekstit