Lahjavinkit äidilleEkaksi pakolliset säähehkutukset. I-han mie-le-tön-tä! Ollaan hädin tuskin toukokuussa ja vähän niinkuin skipattiin koko kevät ja tultiin suoraan kesään. Ei haittaa yhtään! Nyt vaan pidetään tää, jookos. Minäkin intouduin siivoamaan parvekkeen ja siitähän ei tämä nykyään kaikelle pölylle ja mölyllallerginen pitänyt ja aivasteli samalla kuin huuhteli talven pois, mutta ihana tuli ja se tärkeintä. Kukat vielä ja sitten vaan kesästä nautiskelua! 

Päätin jakaa pari äitienpäivälahjavinkkiä, jotka voi jättää ihan vain siihen näkyville, jos vielä iskä on pohdintavaiheessa.
 
Olen viime päivinä törmännyt sellaisiin ihanuuksiin, että on helppo niistä vinkata. Kävin eilen lounastauolla Ruohonjuuressa kynsilakkaostoksilla ja huomasin siellä parfyymihyllyssä ranskalaiset Sabé Masson kaunottaret. Oh là làa! Voidemainen tuoksu on täydellinen lahja äidille. Mun suosikit olivat hienostunut, makea Striptease Flowers ja trooppinen Cobacabana.


sabemasson.com

Sain synttärilahjaksi kevään kauneimman lompakon ja olen nyt sisäistänyt, että naisella täytyy olla sekä kesälompakko että talvilompakko. Minulla nämä nyt on. #tyytyväinen 

Stockalla näyttää olevan juuri sopivasti äitien juhlaa ajatellen mm. naisten merkkilaukut -20%. Oletan, että myös lompakot kuuluvat tähän kategoriaan. Laukku ei myöskään ole hullumpi sijoitus.


 

Takuuvarmalahja on joku hoitolakeikka. Äiti tykkää taatusti ja itse olen käynyt niin useasti Ruohonjuuren kauneushoitolassa, että voin suositella niin jalkahoitoa, hierontaa, self tan-itserusketushoitoa kuin kasvohoitoa. Siellä Leena ja Emmi ovat sekä taitavia että ihania hoitajia. Isot peukut!

Sellaisia pieniä kivoja paketteja osaa isätkin hankkia, kun ei voi mennä pahasti pieleen. Bohon 7-free kynsilakkoja ostin muutaman eilen ja ne sopivat niin kesään.

Jolie lähetti minulle Absolution Pure Pink huulipunan.  Se on kaunis kesäpuna. Sellainen pure pink nimensä mukaisesti. Huulipunat on tehty yhteistyössä tähtimeikkaaja Christophe Danchaudin kanssa ja niiden kasviöljyt ravitsevat huulia jättäen ne puolimattaisiksi. 

Mádaran SOS voiteen tulisi olla pakollinen voide kenelle tahansa äidille. Siinä jotenkin jo tuossa nimessä kiteytyy se ajoittainen kaaos, unen puute, hermojen menetys, you name it. Siinä sitten kun aamulla on raahustanut katkonaisten unien jälkeen vessan peilin eteen, niin nappaa SOS Hydran näppeihinsä ja antaa janoisen ja stressaantuneen ihon lukita siitä tuleva kosteus, antioksidantit, rauhoittavat pionit ja suojaavat pellavansiemenuutteet - ja kas, uuteen päivään virkistäytyneenä!  Sain voiteen Luonnonkaunis-messujen goodiebagsissä.

Ensi viikolla kannattaa olla viimeistään kuulolla, sillä Mádaran -40% ale starttaa Mádaran omassa putiikissa ja siellä on monta hyvää suosittelemaani tuotetta hyvällä hinnalla.

Äidit rakastavat kirjoja. Aloitin tänään jälleen lukemaan kulttiKonMaria. Ehdin varmaan puolisivua, kun siivosin sen parvekkeen. Tehokas kirja. Basam Booksilla on -25% kirjoista koodilla JUHLA 15.5. saakka, jos iskä antaakin äidin itse valita, mikä kirja olisi se mieluisin (ja siksi, koska ei ehdi enää postissa ennen äitienpäivää).

Kaikista eniten äidit rakastavat sitä, että pienet jalat hipsivät ja suut sipisevät, kahvi porisee ja iskä ohjeistaa pieniä äidin esittäessä nukkuvaa. Itsetehdyt kortit, halaukset, kyyneleet, vaikka miten yrität estää niitä tulemasta - kaikki se on ihan kaikista ihaninta. 

Aurinkoista äitienpäiväviikonlopun odotusta ihanat!


Sis. mainoslinkkejä

 

Suosikit