Boho Green Révolution - Très sympa!


Salut Chèries!

Sormet mullassa kaupunkiparvekkeelta meikkiterkkuja lähettelen. Parvekkeen kesäteloille puhdistaminen vaati kesäkukat ja niitä kävin tänään hakemassa. Olettaisin, että äitienpäivänä joukkoon liittyy vielä kaunis ruusu. Kauniit kesäkukat ovatkin oivallinen aasinsilta kaunistautumiseen ja kysynkin nyt, että oletko kuullut ranskalaisesta brändistä nimeltään Boho Green Révolution? Lausutaan [:bo-o:] - très bien.

Minä en tiennyt tästä sarjasta vasta kuin jokunen viikko sitten, vaikka tämä sarja on rantautunut Suomeenkin jo reilu vuosi takaperin. Jos olet etsinyt huokeaa, mutta samaan aikaan laadukasta ja ekologista Cosmébio-sertifioitua sarjaa, niin tässä todellakin on sellainen. Tuotteet tuntuvat menevän kuin kuumille kiville, joten muutkin ovat samaa mieltä kanssani.

Boholla on laaja valikoima tuotteita, eikä yhtään vähempänä myös valmistumistapoihin sekä pakkaamiseen on kiinnitetty erityistä huomioita. Pahviset pakkaukset sekä mm. kansissa käytetty muovi on 100% kasviperäistä, jolloin se maatuu luonnossa nopeasti. Boho tekee myös muuta hyvää lahjoittaessaan vuosittain 1% liikevaihdostaan Save the Planet -järjestölle. Bon!


Itse olen ilahtunut eyelinerista, jollaista olin jo tovin etsiskellyt. Bohon eyelinerissa on myös rauhoittavia ainesosia (mm. myskisalviaa), eikä ole tuntunut silmissä miltään. Itselläni on nyt paha allergia-aika, mutta silmämeikkini eivät onneksi ärsytä silmiä.

Edellisestä Benecosin eyeliner-tussista napsahti kärki poikki, enkä pidä ohuista siveltimistä, koska silloin rajaukset edustavat enemmänkin rankkasateen tuhrimaa silmämeikkiä, kuin siistiä rajausta, joka Bohon eyelinerissa toteutuu hienosti 
Sain valita muutaman tuotteen sarjasta kokeiltavaksi ja valkkasin hempeän poskipunan sävyssä Rose, luomiväreissä luotin hillittyihin sävyihin Roseen ja Glaiseen. Donc, ca va bien

Luomivärit ovat kauniin sävyisiä ja puuterimaisia, tykkään levittää ne kostealla siveltimellä, niin väri ei varise poskille niin helposti. Napeissa on runsaasti pigmenttiä ja vaikuttavina aineosina on aprikoosiöljy, maissi ja oliiviöljy. 

Kynsilakoissa puolestaan on aivan ihana värivalikoima (48 erilaista). Kesäkynsiä varten ostin lisää kolme lakkaa ja tekisi mieli sipaista kynsiin ihkun turkoosia - Dragonflyta, tällä hetkellä on Corail. Lakat ovat 7-free tai 8-free lakkoja eli näistä puuttuvat ne 7 tai 8 pahinta myrkkyä. Raaka-aineisiin lukeutuvat peruna, villa, puuvilla, vehnä ja maniokki. Silti muistettava on, että kynsilakka ei pysy, jos siinä ei jotain pahista ole, mutta olen sallinnut kesäkynnet ilman huonoa omaatuntoa. 
Liekö huumaava kevät lisännyt kiinnostustani uusien tuoksujen bongaamiseen, nimittäin myös Boholta löytyy aivan ihanat tuoksut, joita nopsaan tuoksuttelin Ruohonjuuressa. Mun suosikki on ehkä sitruksinen Iles Eoliennes

Bon, c'est tous maintenant, mais... ostoslistalla on minulla ainakin huulipuna, peitevoide ja meikkipuuteri, joka vaikuttaa siltä, että siitä saattaa tulla RMS Beautyn kilpasisko - ja se on paljon. Pakko siis testata.
 
Onko Bohot tuttuja? 

 
*) Osa tuotteista saatu bloginäkyvyyteen 

Suosikit