Välikausivinkit äitien ihonhoitoon!

Ihan kuin oltais jo biitsillä, vaikka ollaankin meidän olkkarissa!

Ihanat naiset, aivan mahtavaa tuo aurinko! On aika kuoriutua niistä toppahousuista ja samalla siitä harmaasta ja veltosta talvi-ihosta! Onhan tälle kannatusta? Minulla on ollut koti-spassani (lue: pikasuihkussa!) käytössä Acorellen aivan superi vartalonkuorintavoide.*)  Ja mikäs se semmoinen blogi olisi, jos ei saisi vähän hehkuttaa ja vinkata toisillekin? ;) Nyt nimittäin laitetaan iho kevätkuntoon!

Voiteesta sanottua:

Acorelle Vartalonkuorintavoide sisältää runsaasti luonnollisia, luomutuotettuja murskattuja aprikoosinsiemeniä ja -siemenjauhetta, jotka ovat tunnettuja kuorivista vaikutuksistaan. Kuorinta poistaa hellävaraisesti iholtasi epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon samalla kun sen sisältämät luomutuotettu mehiläisvaha, kuningatarhyytelö ja arganiaöljy kosteuttavat ja ravitsevat tehokkaasti kuivaa ja herkkääkin ihoa. Anna Acorelle Vartalonkuorintavoiteen tehdä ihostasi silkinpehmeä ja hunajalta tuoksuva.

No annanhan minä! Kokeilin ekan kerran kuorintaa toiselle kämmenselälle ja ero oli silminnähtävä. Kuollut solukko katosi pesuveden mukana, iho pehmeni ja vaaleni huomattavasti. No ei ollut vaan niin likainen, vaan iho tosiaan kirkastui. Kuorinnassa on sopivasti rakeita. Se todellakin kuorii, pistää ihon verenkiertoon samalla vipinää. Tuoksu on myös miellyttävä, ei liian voimakas kuitenkaan.

Kohta me mammat päästään biitsille, mutta ei ennen vartalonkuorintaa. Kosteusvoidekin ja suojavoiteet imeytyy kuorittuun ihoon paremmin. Tästä Acorellen Soin Gommant kuorintavoiteesta tykkää moni muukin, enkä ihmettele, nytkin oli vain muutama purkki Hyvinvoinnin tavaratalossa.

Toinen hyväksi havaittu on Melvitan meikkiputsari. Olen ollut laiska käyttämään mitään meikinpoistajia, vaan olen tyynesti poistanut öljypohjaisella saippualla*) meikit, ja hyvin ovat lähteneet, mutta saippua on tietysti aina saippua, sopiva käsien pesuun. Nyt kuitenkin on löytynyt ihan oikea meikkiputsari, joka poistaa myös ne silmämeikit. Ja nimittäin ravakasti! Laitoin ensin mielestäni ihan liian vähän pesuainetta - olin täysin varma pandalookista, ja valmis kaivamaan saippuan esille, vaan vielä mitä. Kaikki meikki - myös ne ripsarit - olivat lähteneet. Toinen Melvitan Apicosma -sarja*) vaikuttaa muuten tosi ihanalta, tuoksu vaan on melko voimakas, onko kenelläkään stä sarjasta kokemuksia? 

Eli ehtottomat suositukset myös Melvitan Ruusu meikinpoistoöljylle, jota löytyi pikatsekkauksella mm. Jolielta. Niin ja jos sillä on väliä, niin en ole saanut tuota tuotetta Joliesta, vaan muuten vaan peukutan Jolieta. Käytössäni on nimittäin Sokkarin luontaistuotepäiviltä saatu (hihi!) 35 ml näytepullo, jonka isosisko 145 ml tulee saamaan meiltä kodin, kunhan tuo testeri loppuu. Se on TOSI riittoisaa. Tätä siis sinnekin lavuaarin laidalle keikkumaan, ja tuo aiemmin hehkutettu Acorellen bodyn kuorintavoide sinne span puolelle. Taidan kokeilla puhdistuisiko tuo Pentikin pääsiäistablettikin tuolla putsarilla, puolitoistavuotias kokeili vähän tusseja.  

Onko sinulla joku erityisen hyvä ihonhoitotuote, vinkkaa ihmeessä?


Eikö tää pääsiäinen ole jo ohi?  T: Puolitoistavuotias
  
 
 *) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit