Ei mitään tsuida duidaa Eco.Kidillä

Jätkä hei chillaa, ei sulla voi olla niitä, se hoitoaine suojelee niiltä.

Kammastani löysin pienen, pienen täin... No en helvatassa! Toivottavasti ei löydy kenenkään muunkaan kammasta, saati muualta. Näitä verenpaineen kohottajia vastaan on onneksemme kehitetty Eco.Kid. Meille toi ihana lähettipoika (oikeasti en nähnyt miten ihana, sillä Mies oli ovella, mutta varmaan oli. Tshihi!) testattavaksi Eco.Kid -sarjan shampoon ja hoitoaineen sekä kosteuttavan voiteen iholle. Nämä ovat nimensä mukaisesti suunnattu lapsille. Kyseessä ei ole täishampoo, vaan ennaltaehkäisevä shampoo. Tuotteissa on käytetty luomusertifioituja ainesosia, luonnollisia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, jotka ovat hellävaraisia niin lapsille kuin ympäristölle. Tämä kuulostaa hyvältä.

Meillä ei ole onneksemme ollut täitä (ja ihan kun täällä avautuisin, jos olisikin ollut), eikä toivon mukaan tule olemaankaan (mä niin koputan puuta), vaikka nykyään täit eivät kuulemma ole mikään harvinainen ilmiö, etenkin päiväkodeissa, kerhoissa ja kouluissa. Tavallista tai ei, niin tuskin kukaan haluaa olla arvailujen kohteena, kenen perheestä täiepidemia on startannut, sillä syyllinen on saatava. Siinä on turha odotella sen jälkeen päiväkotikavereiden synttärikutsuja. Niitä ei tule. 

Apteekeista saa täivahingon käydessä ostettua täishampoota (luonnollisesti in cognito aurinkolaseihin ja isoon huiviin kääriytyneenä), mutta kuka hullu ostaa täishampoota? Sen vahvan myrkyllisyyden vuoksi täishampoon käyttö on mielestäni erittäin kyseenalaista. Itse en onneksi ole vielä joutunut pohtimaan mitä apteekin täishampoon sisältämä permetriini mahdollisesti aiheuttaa lasten päänahkaan hierottuna, sillä se kun tappaa valikoimatta kaikenlaisia eläimiä, kuten mehiläisiä, kaloja ja pieniä nisäkkäitä. Siis kelatkaa, miten tuommoinen tuote on apteekista edes saatavilla? Kakstuhattaluvulla - för helvete? Kiitos Eco.Kidin tätä ei tarvitse miettiä.Testailujemme perusteella tässä on varsin pätevä tuotesarja lapsiperheisiin. Esimerkiksi hiustenhoitotuotteiden sisältämät öljyt estävät paitsi päänahan kuivumisen, ne myös luovat epäsuotuisan kasvualustan täille - täysin luonnollisesti, ilman myrkkyjä. Eco.Kid tulee Australiasta ja sen tuotteiden perusraaka-aineina käytetään hedelmien, yrttien ja puiden tuottamia ainesosia, jotka ovat tunnettuja niiden antibakteerisista sekä viruksia ja tulehduksia torjuvista ominaisuuksista. Tuoksu on hiustenhoitotuotteissa mukavan raikas, silti mieto, eikä ärsyttävä. Lisäksi tuotteet lupaavat takkuuntumisen vähentymistä. Tämä on jo luksusominaisuus, meille ihan sama onko pari takkua, kunhan puhtaana pitää ja täiltä varjelee. Eikä muuten ole takkuja. Vartalovoide on koostumukseltaan kevyt. Sopii mielestäni hyvin normaalille iholle päivittäiseen käyttöön.

Bonuksena pakkaukset ovat biohajoavia. Aivan mahtavaa! Näitä saa tällä hetkellä ostettua ainakin Helsingin Stockalta sekä candyshop.fi verkkokaupasta. Tsekkaa myös muut Eco.Kid -tuotteet.

Suosikit