Lankalauantain löpinät


Me olemme saaneet nauttia pääsiäisen aikana vieraista ja ihanasta ilmasta. Ulkona on jo ihan keväinen vire. Ukki kävi ilahduttamassa meitä, ja syömässä mämmiä. Hih. Minä ulkoilutin ihan muina naisina uutta veskaani ja ihan yhtä vaivihkaa se pääsi kuviinkin. Dumdiduu.
Tänään ihana ystävä piipahti pienien tyttöjensä kanssa, ja meillä leikittiin suklaamunien etsintää. Kuvassa kaksi etsivää pujahtaa yhtä aikaa pöydän alle. Liekö siellä kätkö? Suklaa muuten janottaa. Kovasti.

Viisivuotias stailasi itsensä tänäänkin, tässä ei siis muutosta muihin päiviin. Tuo tyylien rohkea yhdistäminen on ihan kadehdittavaa. Legginsit, raidallinen heppamekko, pallopaita, tyllihame mekon päällä rennosti, raidalliset sukat (suora yhteys raitamekkoon) ja kaulakoru (suora yhteys pallopaitaan). Ihan täysi fashionista tuo viisivuotias. Puolitoistavuotiaalla puolestaan on päällä iloisen keväiset, superihkut housut, jotka ihana täti lähetti iloksemme. Kiitos myös laatikollisesta muitakin ihanuuksia. OMG.
 
Kiitokset ystävälle kauniista kukista!

Mies kävi pari leffaa, ja nyt äiti aikoo oikaista sohvalle Daniel Craigin eteen, ja sihauttaa pääsiäisen ja toki ihan Danskun kunniaksi pullon auki. Mikäli tuon putelin kokonaan kiskaisen, niin Daniel saa pelastaa maailman, kun minä olen nukahtanut sohvalle. Ihkua iltaa!


Äiti on kohta ihan täytenä käkenä.
  

Suosikit