Urtekram - Nordic Birch


Buzzador-reportteri iskee jälleen. Tällä kertaa sain testattavaksi Urtekramin Nordic Birch -sarjan käsivoiteen, joita tuli myös kavereille jaettaviksi. Käsivoiteita saivat täten omakseen pääasiassa nuoret, kolmekymppiset ruuhkavuosissaan rimpuilevat äidit, jokunen viiskytjotain ladytyylinen testaaja sekä ihan oma ryhmänsä 2000-luvun villit, vapaata elämää viettävät eläkeläiset, joita löytyy lähipiiristäni - huolestuttavasti - enenevässä määrin.

Käsivoiteita hierottiin käsiin hartaudella, sillä talvi on otollista aikaa käsivoiteille. Ainakin omat käteni, etenkin pakkasella, ovat rutussa kuin mopsin naama. Vastaanotto olikin myönteinen kaikilla testaajilla.

Itse sain testattavaksi lisäksi Nordic Birch kasvovoiteen, joka imeytyi hyvin ja jätti ihon mattapintaiseksi. Tässä versiossa ei ollut anti-aging lisää, vaikkakin luonnon omia tehoaineita, kuten helokki- ja oliiviöljyä sekä koivu-uutetta olikin pistetty purkkiin. Ihan peruskasvovoiteena kursailematon Nordic Birch onkin ihan hyvä ja edullinen vaihtoehto. 

Kosteuttavan voiteen kaikki yrtit ovat peräisin Urtekramin omasta yrttitarhasta. Sheavoi, iltahelokki- ja manteliöljyn kombo toimii kuten käsivoiteen voi odottaa toimivan. Kädet tulivat kosteutetuksi, ja voide imeytyi nopeasti. Tuoksu oli hiukan yrttinen - kenties. Tiedotteen mukaan käsivoide tuoksuu ruiskukalle. 

Nämä voiteet on saatavilla useista ruokakaupoista, joista saa myös Urtekramin muita tuotteita, kuten luomuelintarvikkeita ja puhdistusaineita. Hei ottakaa muuten mieluummin niitä Urtekramin luomumaissinjyviä poppareiksi kuin jotain kauheita uraanijyviä - vähän liioiteltuna, mutta tiedät varmaan mitä tarkoitan. Sama pätee tähän käsivoiteeseen. Jos pitää valita käsivoide, tai mikä tahansa muu voide, jota ihollesi sivelet, niin toivottavasti ei tarvitse miettiä kumman otat - synteettisen vai luonnonkosmetiikan tuotteen. Nämä eivät ole hinnalla pilattuja.

Urtekramin Nordic Birch on luomusertifioitu (EcoCert), joka tarkoittaa, että vähintään 95% raaka-aineista on oltava luonnollista alkuperää ja vähintään 95% tuotteen kasviosista luomutuotantoa. Käsivoiteen luomuviljelyn osuus on 20% ja kasvovoiteen 24%.  
 

Myötätuulessa kädet kunnossa.

Nordic Birch -ihonhoitotuotteet ovat luomusertifioituja, täysin kasviperäisiä, eikä niitä ole testattu eläimillä. Ne eivät myöskään sisällä parabeenejä, synteettisiä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.Nordic Birch -tuotesarjan laatua tarkkaillaan koko tuotantoketjun ajan, aina viljelmiltä loppukuluttajalle asti. 

Buzzaaminen tarkoittaa tuotteiden saamista testattavaksi, ja niistä muodostettujen mielipiteiden ja kokemusten jakamista. Mikäli mielit Buzzadoriksi, liity tästä

Suosikit