No nothing


Minäpä jatkan vinkkailujen sarjaani niille, joita kemikaalikuormansa keventäminen kiinnostaa. Ihonhoidon lisäksi erilaisia kemikaaleja ja säilöntäaineita tulee hierottua päähän hiustenpesun yhteydessä. Meiltä on löytynyt mm. Four Reasonsia eri muodoissa pesuaineina ja hoitotuotteina. Lapsille on ollut omat hiustenpesuaineensa. 

Heidi Four Reasonsilta viestitti, että heiltä on tullut uusi tuotesarja markkinoille, joka sopisi tähän tarinaan erinomaisesti. No nothing -tuotteet nimensä mukaisesti eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita ja ne sopivat hiusten turvalliseen puhdistukseen ja hoitoon koko perheelle - etenkin herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille. Tällä neljävuotias onkin viimeiset pari viikkoa pessyt hiuksensa yhtään nenäänsä kipristelemättä tai valittelematta tuoksuista.

No nothing on laadukas ja toimiva, hajusteeton ja väriaineeton hiustuotesarja, jonka kaikille tuotteille on myönnetty arvostettu Allergiatunnus. Tämä puolueeton luotettavuuden osoitus kertoo siitä, että No nothing -tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat välttää ja vähentää hajuste- ja kemikaalikuormitusta sekä myös useimmille allergisille ja astmaatikoille. Sarja tarjoaa puhdistus- ja hoitotuotteet usealle eri hiustyypille, jolloin hiuksesi saavat juuri sitä, mitä ne kaipaavat.


Koko perhe on käyttänyt tätä sarjaa, lukuunottamatta vähähiuksisista Miestä. Tätäkään shampoota ei tarvita kuin pieni määrä pesua varten, vaikka luulisi, etkoska siitä on jätetty pois kaikki turha, sitä täytyisi laittaa enemmän. Väärä luulo. Värjätyille hiuksille omyös oma shampoonsa.

Tässä kuussa kampaamoihin ja esim. Sokkarille *) tulee myyntiin samaan sarjaan muotoilutuotteita, kuten esim. kahta eri vahvuista hiuskiinnettä, muotovaahto ja monikäyttöinen Multispray muotoilukiinne. Meillä on No nothing Very Sensitive Moisture Mist, jota käytän myös neljävuotiaalla pesun jälkeen, ei tule takkuja, eikä ole hiukset niin sähköiset. Samat pätee äidin tukkaan.
 
Erityispropsit Allergiatunnuksesta, sitä nimittäin on melkoisen hankala muotoilutuotteille saada. Äitiä tietysti miellyttää myös kivannäköiset putelit ja hauskat tekstit. Päihittää toiset herkänihon shampoopullot mennen tullen, sanon minä. Suosittelen tätä ehdottomasti myös äideille, joiden lapset hulinoivat öisin. Etiketti nimittäin lupaa No sleepless nights! Worth a try - hih! Itse ajattelin kokeilla piakkoin tuota No hangovers lupausta. Pitää muistaa pestä tukka illalla No nothingilla ennen viiniä. Tsih!

*) Sis. mainoslinkkejä. Kannattaa käydä kurkkimassa Sokkarin valikoiman päivittymistä. Vielä No Nothing -tuotteita ei löytynyt verkkokaupasta. 

Suosikit