Viikonlopun Hippulat ja Vimmailut sekä muut huokailutSe taas yksi viikonloppu on mennyttä. Ihan suhahti ohi tämä yksilö. Vastahan minä perjantaina tulin kotiin ja raivasin tavaroita vartin verran pyörremyrskyn lailla (miten voi olla kaikki tavarat ihan hujanhajan?!) ennen kuin Ukki saapui. Ukille jäi kylläkin hiukan putki- ja sähkötöitä viikonlopun puhteiksi. Selitän

Kerran imuroin niin intensiivisesti (tai "v-v-a" = valtavan v***ksen alaisena), että irtosi ihan pistorasia seinästä, kun vähän pinnistä siirsin imurin tieltä. Oho. Tarttui se pistorasianuloke pinnojen väliin. Piti sitten imuroida vielä ne murusetkin. Putkihommaa tuli ukille ihan siitä, kun tyhjensin hajulukkoa, niin vaatimattomasti halkaisin putken. Elämää, ei sen enempää vai miten se meni. Onneksi on tuo Ukki. Ja huom. minä tyhjensin, koska minähän sen olin sotkenut. Huom. Perheen kalju henkilö järkeili tämän teorian. En sano mitään tai osoita ketään henkilöitä.Lauantaina kävin koko jengin kanssa viemässä Hippulaan vähän lisäystä, ja nyt tyypit vinkatkaa sinne babyperheisiin, että tämän viikon vielä ehtii vauvakamoja (62-92 cm) käydä hamstraamassa (sieltä hyllystä 15). Sen jälkeen, kun mun hylly on tyhjenetty, tsekkaa Hippulaan saapuneet Coston ihanuudet. Hihi.
Vimman Pöllö

Sieltä samalla kokoonpanolla ihanaa Vimmaa tsekkaamaan Kiseleffin taloon. Meidän lapset äidin huomaamatta söivät aika monta herkkupötköä, kun äiti tuijotti ihanuuksia. Olen hurjan ylpeä näistä meidän kotimaisista lahjakkuuksista. Hienoista naisista. Vimman ihanuuksia tulee löytymään takuulla myös meiltä - niin äidin kuin lasten päältä. Can't wait. Kiltti joulupukki kuule tämä.

Viisivuotias tahtoi tänään ehdottomasti Ukin ja isänsä kanssa uimaan, joten kun muu porukka oli uimassa, olin minä parivuotiaan kanssa kotona potemassa silmätulehdusta (lapsella). Sehän menee kuitenkin siis, että meillä on silmätulehdus, kuten kaikki muutkin lastenvaivat. Meillä on ummetusta. Meillä on vihree kakka. No Iskä saakin sitten aloittaa alkuviikon lomaillen kotona (eikun mitäs se olikaan se kotiäitiys/-isyys?!), ja äiti lomailee raataa sitten töissä. 

Ensi viikolla saa vaikka se polaaripyörre tulla, sillä nyt on myös meidän talvikamppeet kasassa. Tai ainakin melkein. Hih. Hei miksi nykyään ei enää vaan sanota, että talvi tulee? Heti, kun sanotaan joku polaaripyörre, niin saatiin kyllä allekirjoittaneeseenkin vauhtia, ja rupes tulemaan talvivaatetta ikkunista ja ovista. Kaipa siinä jotain lisätehoa on.

Mukavaa uutta viikkoa, ollaan reippaita, jookos. 


Nyt vähän sohvaa ja sitten taas arkeen hyppäys!
 

Suosikit