Black Friday - Ale-siellä-ale-täällä!

Hei, sähköposti pullistelee jotain ihme Black Friday -tarjouksia, joten pannaan jakoon. Ja pannaan toimeksi! Olen päättänyt startata pukinkontin asiat tämän viikonlopun aikana. Joko siellä pukinkonttiin on paketteja ilmaantunut? Hei tsekkaa myös aiemmat tämän viikon meilit, siellä vinkit Stockalle (naiset -20%) ja Reimalle koodi. Sussiunakkoo tätä rahanmenoo!

busstop.fi


Busstopilla vielä tämän viikon -15%. Mene huokailemaan tästä.


Babyshop
 Babyshoopissa koodilla BLACK -30% (valikoidut merkit).


Finnish Design Shop

FDS:ssä on -10%. Alennus on voimassa vain kahden päivän ajan, 29.-30. marraskuuta, ja se ei koske kampanjatuotteita eikä jo alennettuja tuotteita. Lunasta alennus maksamisen yhteydessä kampanjakoodilla JOULUETU. Nyt kannattaa shoppailla joulun tyylikkäimmät lahjat pukinkonttiin. Saat myös maksuttoman toimituksen yli 100 euron tilauksille! Shoppaa disainii täällä

CDON:ssa on muuten paljon muutakin kuin CD-levyjä. Siis oikeesti. Siellä myös kaikenlaisia Black Friday -juttuja ja monia muitakin pukinkontin täytteitä. Olen tilannut etenkin Miehelle lahjaksi tästä putiikista.Piilari-immeisille Lens Onista -15% linsseistä, silmälaseista ja aurinkolaseista. Käytä koodi BF2013 kassalla saadaksesi alennuksen.


*) Sis. mainoslinkkejä ihan simona!

Suosikit