Seerumia siellä ja seerumia täällä

kuva
 
Cattier-perheeni on kasvanut, ja ei voi kuin antaa iso käsi jälleen yhdelle luonnonkosmetiikan ihmeelle: laadukkaalle ja edulliselle anti-age seerumille. Ihan mahtava tuote. Tämän tilasin kuukauden päivät sitten Ecodealista, ja se on ollut päivittäisessä käytössä, päivävoiteen alla. Ei tarvitse ihmetellä, miksi allekirjoittanut on niin hemmetin hyvännäköinen. Hih! No ei ollut kylläkään mikään vitsi. 

En voi tajuta, että olen maksanut järkkyjä summia jostain synteettisestä täyteaineesta, kun tarjolla on tällainen tuote. Suosittelen kokeilemaan. Ihana löytö!kuva

Tukka-asioiden ollessa nyt updated, voisin vinkata myös hiusseerumista. Kusti polkaisi tuoda minulle testattavaksi Four Reasonsin Argan Beauty Serumia*) jo jokin aika sitten, ja täytyy mainita tästä sen verran, että jos siellä on meikälaisen kaltaisia laiskoja föönääjia, jotka voivat ihan helposti mennä nukkumaan märällä tukalla, niin nyt löytyy pelastus aamuihin, jolloin sitä hampputukkaa yrittää harjata suihkun- ja yön jäljiltä. Taisin sanoa jopa vau tai jotain sinne päin, sillä pari tippaa tätä seerumia tukkaan, ja se Outi Heiskanen lookalike oli sleek and chic alta aika yksikön. Voin kuvitella myös pakkasen ja pipon kombosta aiheutuvan sähköisyyden tämä seerumi taltuttaa tuosta vain. Eipä tuo sinänsä yllätä, sillä tuotteen koostumus on juuri suomalaiselle hiukselle luotu. Kyllä ne kaikkea keksii.


Tuoksua tuotteessa on, joten tämä ei sovi tuoksuyliherkille. Tuoksu on kuitenkin miellyttävä.

*) Sis. mainoslinkki

Suosikit