Ihanaa villaa Paade Modelta!

kuva

Iskä nukkuu päiväunia, ja minä jatkoin kirppariviikkoa Hippulassa ensi sunnuntaille saakka - vinkki, vinkki!, joten jäi aikaa haaveiluun. Säätiedotus kertoi juuri, että ensi viikolla ollaan lähellä nollaa täällä tsadin tienoilla, kylmempää varmasti pohjoisemmassa! Syytä olisikin tsekata mites ne villa-asiat? 

Nyt on niin, että on käynyt se klassinen, rakkautta ensi silmäyksellä. Tai no, olin kyllä bongannut latvialaisen Paade Moden jo aiemminkin, ja Oi mutsi mutsikin on näihin ihan rakastunut, mutta vasta jutellessani Busstopin Tuijan kanssa tajusin, että ihan oikeasti nyt kannattaa katsoa tarkemmin nämä ihanat, ja tehdä pieni sijoitus.
 

kuva

Paade Moden tuotteet ovat käsintehtyjä ja 100% merinovillaa tai alpakkaa.


  
kuva

Villalegginsit menevät sekä tytölle että pojalle. Itse ottaisin reilumman koon, koska lahkeita voi kääntää, ja niin käyttöikä pitenee. Tunnusomaista käyttäytymistä ostospäätöksen jo tehneelle.

 
kuva


Voiko olla ihanammat! Tsekkaa Busstopista muutkin ihanat Paade Modet: mekot, pipot, neuleliivi... Onkohan ihan pakko saada tytöille. Huom. ei kysymysmerkkejä. Äitikin halluu tuommoiset lökövillapögät! Es mīlu! Piti ihan rakkaudentunnustus latviaksi opetella. Hihhih!

 

Suosikit