Pyykki melkein räjähtää (Buzzador-raportti)


Tahra lähti..
...myös nämä...Hei nyt tuloo huutia, kun tämä ekosiivouksen ja nättien siivouspurnukoiden perään huuteleva vauhkoaja on nyt ottanut vastaan Buzzador-testipaketin, ja pessyt pyykkejä Vanish Oxi -tuotteilla. Ennen kuin käännät selkäsi, saanen selittää?

Tämä johtuu ihan siitä, että sotkin täälläkin esitellyt lempifarkkuni jollain rasvalla, ja olin jo heittämässä housuja roskiin, sillä sappisaippua eikä muut maailmaa syleilevät tahranpoistajat kyenneet tahraa poistamaan. Juuri sillä hetkellä sähköpostissani tiedusteltiin, kokeilisinko Vanisihia. Se vaati pari käsittelyä, mutta iso rasvaläiskä on nyt lähes näkymätön. Housut pelastuivat. Ainoa ongelma on se, että nuo kesällä ostetut housut eivät mahdu jalkaan. Kele.Testiporukka sai myös pienen liinan, joka pitää sotkea jollain ällöttävällä, ja hangata siihen Vanishia ja testata lähtikö. Mun liinassa tosin ei ole mitään ällöttävää. Vasemmalta oikealle: huulipunaa, rasvaista voidetta, yliviivaustussia, alarivissä: värivoidetta ja punaviiniä.
 

Hankasin liinaan Vanishin esikäsittelysuihketta ja laitoin vielä likoamaan Crystal White -jauheeseen. Seuraavana päivänä konepesu, ja tadam!No ei tullut ihan puhtaaksi. Huulipuna ja tussi eivät lähteneet, ja valoa vasten tahra myös värivoiteesta näkyi, mutta punkku lähti! Hyviä uutisia noin niinkun pikkujoulukansalaisille, mutta ihan kaikkea eivät nämäkään aineet puhdistaneet.

Meillä käytetään tavallisesti eko-pesuaineita, sillä vaatteet pestään vähän liiankin puhtaina, joten mitään varsinaisia tahraongelmia ei juurikaan ole ollut. Itseäni mietityttää kaikkien kemikaalien määrä, vaikka osassa näissäkin tuotteissa olikin Allergia- ja astmaliiton tarrat.

Mikäli haluat testailla Buzzador-tuotteita, voit klikata mukaan linkkini kautta täältä: 
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Antakeearmoo

Ties vaikka jonain päivänä tulee se Kitchen Aid testiin, jota minäkin vielä toiveikkaana odottelen. 


Suosikit