Project Unikoulu jatkuu

Go'morron!

Raportointia Unikoulusta. Toka yö takana. Lapsi nukkuu isänsä kanssa hienosti. Minä en kuullut mitään viime yönä. Eka herätys oli ollut klo 03, jonka jälkeen oli ollut levottomampaa, mutta kouluttaja kommentoi itse, että huomattavasti parempi, kuin eka yö. Olivat siis nukkuneet kuin tukit, veikkaan. :)

Muuten hyvä, mutta minä nukun edelleen huonosti. Tai unta tulee vain kuutisen tuntia, joka on mielestäni vähän. Siis onhan se huomattavasti enemmän kuin viimeisen vuoden aikana yhtenäkään yönä, ja katkeamatonta unta, että skål sille! Ja voisin mennä nukkumaan ennen klo 01, joten minuakin täytyy unikouluttaa. Heräsin siis klo 06.38 pohtimaan miten yö oli mennyt tai oikeastaan mietin sitä, että kun minulta kysyttiin lahjavinkkejä yksivuotiaalle, niin olin niin törppö, että linkitin eräät ihanuudet ihan kursailematta, että no tässä. Kiitti ja heippa. Huh. Ihme, että nukuin laisinkaan.

Eipä se haittaa toisaalta, että on alkanut heräillä ihmisten aikoihin. Nyt on nimittäin jo kunnollisen kotiäidin askareet hyvässä vauhdissa eikä kello ole kymmentä. Perunat on kuorittu, ja odottavat lohikeiton muita aineksia. Kukahan meille on oikein muuttanut?

Suosikit