Pari sanaa...

kuva: siivouspaiva.com

Mulla on vaan pari sanaa tästä päivästä. Never again.

Kommentit

Heidi sanoi…
No? Oliko rankkaa? Turhaa? Voi ny höh joka tapauksessa :(
Sirkku sanoi…
vai oliko kylmä??
S sanoi…
Mä taas menen tukka putkella taas keväällä kolmennen kerran!

Mikäs teitillä tökki?
Miima sanoi…
No avaudu nyt parilla lisä sanalla ;)
Riikka sanoi…
Miima: Kirosana ja kirosana. Hehhe. Siinäpä pari avattua sanaa. No ei.

Kiitos kysymästä kaikille ihanille, mutta mitäpä luulette, miten sujui? Oliko kiva seisoa neljä tuntia jääkylmässä merenrannassa, että oikein maksimoitui se tututus, kun ihmiset kävivät hypistelemässä ja toteamassa, että no kun ei ole tarvetta.

Oli niin pohjanoteeraus tämä päivä, että ei järkee. Ja eniten minua tututtaa, että tämä tavaramäärä ei lähtenyt sinne -tun Gambiaan (kierrätyskontti), vaan palasi takaisin meille. En raaski heittää kaikkia näitä pieniä vaatteita noin vaan kierrätykseenkään. Eikä ne gambialaiset varmaan minun neuletakkeja kamalasti kaipaile, uskoisin siis ainakin näin. Kävin yhden säkillisen viemässä. Sädekehä mun pään päällä loistaa kirkkaana.

Kohta loistaa myös nuotionvalo täällä meidän olohuoneessa. No eikä loista. Hutikassa on nyt jo vaipparoskis ja babysitter. Että sikäli en vaan survonut tavaraa takaisin vintille, vaan kokeillaan muita väyliä. Huomenna aion tehdä pikkupaketteja noista ihanista pikkubodeista ja muista ihanista, jospa ne menisi myös hutikassa. Mä tartten kattokaas jonkun väylän tienata leipää tähän talouteen. Ei meinaa riittää tuo Kelan palkka tähän lifestyleen. ;)

Olisikohan jotain muitakin tienestivaihtoehtoja?
Anonyymi sanoi…
Voi ei! Sympatiat!!! (tiedän tunteen)
Riikka sanoi…
Anonyymi: Kiitos. Sympatia lämmittää. Eikö sullakaan ollut hyvä Siivouspäivä? Fok it. Hutikkaan vaan - arvaa oonko tehnyt jo ne "pikkupaketit"?

Suositut tekstit