Operaatio Kohennus feat. Essie Professional

Essie - Topless and Barefoot

Saanko esitellä... äidin uusi paras ystävä nimeltään Essie. Olen jo aiemmin antanut ymmärtää, että olen viime aikoina ollut enenevässä määrin jälleen kiinnostunut myös itsestäni. Siis miettinyt onk mittää ennää tehtävisä vai onk tää peli iha pelattu. Ilokseni olen huomannut, että ainakin mieli virkistyy, kun vähän koettaa kohentaa. Että ees yrittää.

Kuinka moni teistä lakkaa kynsiään? NIIN moni? No hyvä! Kysymys kuuluukin, kuinka usein tämä operazione täytyy tehdä, jotta kynnet eivät olisi kuin Esko Eerikäisellä? Tunnustan, että minä olen ollut erittäin laiska lakkaaja juuri näistä ylläpitämisvelvollisuuksista johtuen. En ole poistanut lakkaa heti esim. juhlien jälkeen, vaan todennut pari päivää myöhemmin, että kyllä saa hävetä, kun lakka on osittain lähtenyt.


No nytpä kuulkaa on semmoset lakat pinnoilla, että eipä hävetä. Olen ihastellut Essie-lakkoja lehtien kansissa jo kauan, mutta nyt vihdoin olen saanut kokea, miltä huolitellut kynnet näyttävät. Tää on kuin elokuvista! Kuvitelkaa - lakkasin kynteni VIIKKO sitten maanantaina - ja vieläkään ei hävetä! Lakka on pysynyt hyvänä edelleen! Niin ja miettikää, miten hulluna minä aina siivoon ja puunaan. Tästä ei voi sanoa kuin, että me likes! 

Viikkoa myöhemmin... Käsi kädessä neljävuotiaan bestiksen kanssa - I heart this!

Olen päättänyt, että vauvasekoiluvuoden ollessa osaltani jo lähes menneen hmmm? kesän heiniä, ei ole mitään tekosyitä olla satsaamatta vähän itseensäkin. Lapset saavat luvan pärjätä, jos en nyt ostakaan heille uusia Muulon (a.ka Molon) talvihaalareita sukkahousuja. En kuitenkaan silti ehdi, eikä voisi vähempää kiinnostaakaan joka toinen päivä kynsiä korjailla, joten sen kerran kun ne lakkaan, niin sitä iloa on syytä piisata pitemmän aikaa. Näin viikon kokemuksen jälkeen, ei ole vaikea ymmärtää, miksi Essie on niin monen muunkin bestis.

kuva: sanomamagazines.fi/mediaopas/
Myös sellainen seikka, joka vaan syventää ihastumistani ko. lakkaan on se, että Professional lakkoja voi sutia toistensa päälle tarvitsematta odottaa edellisen kerroksen kuivumista. Tästäpä syystä Essie Professional palkittiinkin Cosmopolitan Beauty Awardsilla. Tapu-tapu! Siis todellinen lakkojen äiti ja ennen kaikkea - kaikkien äitien lakka! 

Suosittelen ehdottomasti niin kynsinauhaöljyä, aluslakkaa kuin päällyslakkaakin. Kun laitetaan, laitetaan kunnolla, eikö niin! Ai niin Essien kanssa ei tarvinnut odotella. Just marvellous.


No jos hyvää, niin vähän huonoakin. Nimittäin on yksi ongelma - värivaihtoehtoja on vaatimattomasti yli 300. Voi elämä. Jos ei osaa päättää väriä, niin voi hauskuuttaa itseään ja miettiä, minkä nimisen lakan hankkii, sillä minä ottaisin näistä ihan minkä tahansa. Allekirjoittaneelle sopisi esmes Hi Maintenance - eikä se kaipaa tämän enempää selityksiä. Essie-lakan voisi antaa erittäin hyvin myös lahjaksi, ja vaikkapa synnäriltä kotiutuneelle sopisi tämä In Stitches. Ai kauheeta! Arjen puurokupin siivoamista tsemppaamaan vaikkapa tämä ihana luumunvärinen Carry On, vaikka mieli tekisi huutaa Need A Vacation!  Jos Mies ei hokaa, että äiti tarvii omaa aikaa, niin sitten voisi vetäistä tämmösen Wife Goes On, mutta onnekshan se Mies hokaa! 

kuva: showstopper.fi

Älä mieti kauheasti - To Buy Or Not To Buy, vaan ala klikkailemaan näitä Essie-ihanuuksia ostoskoriin, sillä nyt saat näistä 16.9. saakka -20% koodilla BLOGI20. Alennus koskee kaikkia verkkokaupan tuotteita, joita löydät täältä. Vinkiksi vielä, että nämä Essie kynsilakat on jaettu kahteen ryhmään, ja tämä nimenomainen Professional lakka kuuluu ammattilakkoihin, joita saa tuolta Showstopper.fi verkkokaupasta. Ei kai me nyt mitään amatöörilakkoja laitettaiskaan! Tuuthan kertomaan kommenttiboksiin minkä Essien tilasit, ja löysitkö jotain muutakin ihkuu!

Suosikit