Me ollaan ihan rasavillejä!

Päästä varpaisiin Polarn o Pyret


Kuvat kertovat - ainakin tässä tapauksessa - enemmän kuin mitkään sanat voisivat koskaan kuvata juuri näitä ilonhetkiä!Taustalla soi Kaartamo-Kuustonen-Kettunen taukoamatta ja tosi kovalla (pahoittelut naapurit)! Kyseinen veisu valikoitui neljävuotiaan itse valitsemalta levyltä erinomaiseksi riehumismusiikiksi. Voi miten lystiä!

Kommentit

Unknown sanoi…
Ihanaa riemua ja riehumista,sitä tarvii tuollaset pikkujalat ja välillä isotkin!!
<3 !!! Hyvä meininki!
Riikka sanoi…
Elise Mirjami: Juuri näin, äitikin voisi lähteä kiertämään lattiaa ja kaatumaan kikattamaan lattialle. Sillä erotuksella, että tulisi luultavimmin portsarin poistamaksi, mutta onneksi kotona näitä (lasten) riemunhetkiä sallitaan!

Zirk: Jee!
S sanoi…
Loistavaa, kyllä kaipaa saunaa tai sidukkaa tai muuta rauhoitusta mamma-ihminen, kun nuo villiäiset hyytyy :D
Tai blogistanian vertaistukea?
Riikka sanoi…
Jarna: Niinpä juuri! Vähintäänkin jotain Blogistanian vertaistukea. :)
Katja sanoi…
Meillä oli samanmoiset bileet täällä :) Huh, hurja meno. Onneks hyytyivät hetkessä sänkyyn päästyään...ja äitikin melkein, mutta jaksoin onneks yhen leffan (I don't know how does she does it - heh) ja yhen B&J:n Cherry Garcian (eikä siis mitään minikokosta).
Vera sanoi…
Ihanat pienet riehujat =) Ja ihanaa kun ne pysyy tolleen lattialla riehumassa! Meillä aina kiivetään mahdollisimman korkealle hyppimään, ja yleensä pudotaan myös suht kovaa alas.
Riikka sanoi…
Katja: Oi, milloinkahan mä olisin katsonut jonkun leffan? Hmmm. Vuonna ? Sen sijaan tuoreessa muistissa on kyllä milloin olen nauttinut B&J Phish Foodia. Eikä muuten ollut mitään pikkusinttien ruokaa.. Mon Dieu.

Vera: Kiitos. Olipa hauskasti todettu, että ihana, kun ne pysyy lattialla... Hehhe, no ei ne aina pysy. Tuo riemu nyt poikkeuksellisesti tapahtui matalalla.

Suositut tekstit