Mummy goes Missoni


Ciao Bellas,

niin kuin monet muutkin, minäkin kävin kuhisemassa tyttöjen kanssa Lindexin Missoni-markkinoilla. Minulla on aiheesta lempinimikin: migreenimissoni. Kävellessäni Bulevardilla välttelen katsomasta THE Missonin näyteikkunaa, koska minulle oikeasti saattaa tulla migreeni. No minkä helvatan takia pitää vasiten mennä tungeksimaan Missoni-marketille? No sen tautta, jotta koska kaikki muutkin tungeksivat.

Minua kyllä kiinnosti jälleen tämä halpisketju-designer combo (kaapista löytyy Madonnan HM-kynähame - pitämätön, ja Madonnahan ei varsinaisesti täytä mitään designerin tunnusmerkkejä, mutta ihan vaan esmes), ja täytyy sanoa, että meni just niinkuin arvelinkin. Ne kietaisumekot, joita ei ollut kuin yksi mallinuken päällä siinä vaiheessa, kun meidän crew saapui paikalle, olivat sellaista polyesterisekoitetta, että eipä harmittanut, etten saanut sellaista. Sitä paitsi täytyy alkaa totuttelemaan lapasrintoihin imetyksen lopetuksen jälkeen, eikä semmoisia lärpäkkeitä mihinkään kietaisu-unelmaan lätkäistä. 

Se, mikä olisi voinut lähteä matkaani, oli myyjän päällä, ja hän pyöritti päätään säälien, että oot-niin-myöhässä-nainen-tätä-et-saa-enää-mistään.

kuva: lindex.com

Minkä sain, ja mistä olen iloinen, on kuvattu tässä päälläni (näette ihan kasvokuvan ja kaikki - MIKÄ PALJASTUS!). Hei eikö oo muuten mahtava yhdistelmä? 

Takki P.oP, huivi Missoni-Lindex, housut HM

Joka äidin kaikenlaista säätä ja paskoo likaa kestävä takki, (on muuten lapsen oksentamaa maissinaksua taskun saumassa), parhaimmat ikinä syksyhousut, mä niin tykkään tuosta väristä, ja pam! migreenimissoni kaulassa. Vot! Eikun leikkipuistoon töröttömään, kyllä kelepovaa huuvella, että elä syö sitä hiekkaa s-na! 


No joo, tiedetään. Kaunishan minä, ei mahda mitään! ;)

Suosikit