1-v Synttärispecial: Qnuttu alekoodi


Huhuu! 

Mitä mieltä ootte tuosta Mini Rodinin jänöstä? Vakavamielisenä henkilönä ajattelin alkuun, että no onpas, ihan kuin olisi jossain tiloissa, enkä ihan kamalasti tuntenut mitään tuntemuksia. Mikä tilanne on nyt? No mitäpä luulette, jos neiti ykköselläkin on Rabbit mekko? 


Siis tuo jänishän on kerrassaan ihana! Tykkään niin tuosta ilmeestä, joka mulle sanoo, että ihansama, oon joka tapauksessa tosi magee tykkäät SINÄ musta tai et. Mummo. Sanookse teille mitään? :) Ja tää haalari on niin ihku, että voisi vaikka kiljua! Tai no, ehkä ei ihan, mutta melkein. Väri on oikeasti tosi tummansininen, mutta kuvaushetkellä oli niin upea aurinkoinen ilma, ettei voinut mitään. Onpahan luonnonvalossa. :D 


Ai niin muuten, nyt alkoi tässä blogissa Juhlaviikot. Tai virallisesti 1-v synttärispeciaalit! Tai ihan vaan ihanat hulinat! Tiedossa luonnollisesti kaikkea ihanaa, kun onhan meillä niin ihana yksivuotiaskin!

Juhlakattauksen saa aloittaa Qnuttu, joka tarjoaa - 10 % koko valikoimastaan koodilla: 

Beaublog

Kamppiskoodi on voimassa syyskuun loppuun (HUOM! isoB ja loput pienillä kirjaimilla, sitten toimii alekoodi.) Juhuu!

Piipahdin viikonloppuna Qnutun warehousella a.ka varastolla hypistelemässä, ja siellä se Mini Rodinin pupukin meidät hurmasi niin, että en vaan voinut vastustaa tuota mekkoa - mitenkään!, ja kassiinhan se ryökäle hyppäsi. Ihan itsestään, voisin miltei vannoa.Entäs nämä Beau LOvesit,  ovat kyllä hauskoja, ja ne, jotka ovat surkutelleet, etteivät omat lapset mahdu Beau LOvesin mittoihin (4v saakka) enää, voivat hypätä kattoon, sillä semmoinen ihme juttu on, että myös Beau kasvaa, ja sen äitylihän tekee sille isompia vaatteita, ettei Beau-polosen tarvitse ilman olla. Siis tulossa on! Näin minulle osattiin kertoa Qnutussa.

On se mahtavaa! Tuliskohan meille vielä se poikavauva..? Hmmm. HAHHAHHOHHOH! Ai että, mä kerron välillä niin hyviä juttuja, että ne naurattavat vain minua ihan hirveesti. HIHHIHHIH! Ihan kauheeta, tää nauru eikun vaan jatkuu. Huhhuijjaa! Oh well, polkaistaanpa nämä synttärispessut nyt käyntiin ennen kuin pitää lähteä pistämään joku tenatensku pöksyyn, ja se ei muuten naurata. Minuakaan. MOIDO!

Suosikit