Mysteeripöksy

kuva: täältä
Siis miten voi olla, että viime aikoina yksivuotiaan vaipasta on löytynyt jos jonkinlaista tavaraa, joka ei luontaisesti kuulu sinne?

Eilen lähdin kiikuttamaan yksivuotiasta pottaa kohden nähdessäni hänen pysähtyvän ja tiukasti yhteen paikkaan tapittavan katseen. Sain tempaistua vaipan pois - tosin hetki liian myöhään, mutta se ei minua varsinaisesti säpsäyttänyt, vaan vaipasta kurkistanut Salama McQueen leikkiauto! Piti ihan hetki pohtia, että ei kai se tuota olisi voinut nielaista?

Vaipasta on löytynyt myös tutti, sukka ja nyt leikkiauto. Miten nuo tavarat joutuu sinne, ihmettelee tää. Vaikkakin on äärimmäisen terävästä yksivuotiaasta kyse (sanoo esmes koiraa "au-au" - eikoo taitava?), niin ei hän ihan vielä osaa avata bodynsa neppareita ja käyttää vaippaansa minireppuna.

Kommentit

Riikka sanoi…
Zirk: Hyvä veikkaus, mut ei oo isosisko. Eilen pk:ssa tapahtuma-aikaan. Mysteeri vielä ratkeamaton. Tähän varmaan tarvittais itse Hercule Poirot apuun.
Anonyymi sanoi…
Meidän 1,5v vaipassa oli yksi päivä uniriepu. Siis sellainen me&i autokuosinen froteinen riepu joka on pojalle tärkeintä maailmassa. Meinattiin miehen kanssa kuolla nauruun. Se oli nätisti pitkin vaippaa "viikattu" eikä siis yhtenä möykkynä.
Yksi ilta herra oli sängyssä repinyt vaippaan pepun kohtaan ison nyrkin mentävän reiän ja kaivanut kaikki täytteet pihalle ja levittänyt ne sänkyyn:/
Riikka sanoi…
Hahha! Oli tietysti koko koti keretty kääntämään ylösalaisin, kun sitä tärkeintä riepua oli etsitty? Teillä taitaa olla melkoisen huumorintajuinen pikkuherra siellä. Se vaipan täyte onkin sellaista aika ihanaa siivottavaa. Ai mistäkö tiedän.. :)
Katja sanoi…
Voi että tiällä nauratti, kaikkien jutut. Meijän Poitsut ei oo kyllä keksineet (onneks) mitään vaippajekkuja...vielä.
Riikka sanoi…
Katja: Ihana, että nauroit! :)

Suositut tekstit