Älyä luuriin

Kochoing!

Nyt on tehty ISO päätös. Voivottelin siskolleni, miten nuorempana sitä ihmetteli, miten joku voi olla niin out jostain digikamerasta eikä ikinä uskonut joutuvansa samaan jamaan, vaan tässä sitä ollaan ja lista näistä out kohdista on pitkä.

Jos siinä kohtaa oikeasti meinaa hermo mennä (hermo ei mene koskaan leikisti), kun ei saa Miehen puhelinta auki soittaakseen sillä omaansa, jotta paikallistaisi, minkä lelukorin uumenissa se on piilossa - on aika tehdä jotain. Enkä nyt tarkoita soittoäänen muuttamista piippaukselta kuuluvammaksi, vaan

minä aion vihdoinkin hankkia ä l y p u h e l i m e n.

Vaan minkälaisen?

Kuvat: samsung.com, apple.com, nokia.com, htc.com

Kaivelin muutaman vaihtoehdon, jotka pääsevät tarkempaan tutkimukseen. Riippuu siis täysin aivan luurin mummo appseista, mikä kaunotar meille kotiutuu. Eikä tässä muuten ihan metsässä olla, kun on tuo älyluurilingokin jo ihan hallussa. Ei vaan oikeesti kyllä ollaan ja ihan eksyksissä. Minun täytyy mennä älypuhelinkurssille tuon hankinnan jälkeen tai alan pitää blogissani älypuhelinkoulutusta toisille mummoille. Tai sitten on vain valittava se yksinkertaisin versio, joka tuskin on sekään liian yksinkertainen allekirjoittaneelle, koska en halua mitään kuusivuotiaan ensipuhelinta, vaan siksi, että olen sattunut putoamaan tästä kyydistä. Minulla on vakaa aikomus kammeta takaisin tähän kyytiin ja minulla on - vastoin kaikkia odotuksia - tiettyjä kriteerejä, joita tulevalta puhelimeltani vaadin.

Ymmärtääkseni kaikissa älypuhelimessa akku täytyy ladata joka yö, muuten se ei riitä. Eli tämä ei ole kriteeri. Käyttöjärjestelmäpä on ja sitä sopisi vähän pohtia. Kuvan laatu on tärkeä, sillä mäkin haluan niitä instagram kuvia. Kröhöhöhöm, mitäs sanotte? Nää tähän ihan alkuun tosta vaan. Ei täällä ollakaan ihan eilisen teeren mummoja. Taisin yllättää jopa itseni.

Kertauksena vielä: Siis ne tärkeimmät kriteerit ovat makea ulkonäkö (kaunis, upea, ihana), yksinkertaisuus ja makea ulkonäkö vai joko se tuli? Ei haittaa myöskään, jos sillä saa pelastettua tukalat tilanteet lasten kanssa näyttämällä yleareenalta pikkukakkosta tai antamalla äidin lapsen pelata Angry Birdsia.

Onko teillä älyluurit? Mikä luuri, mistä ostit ja oliko muita värejä? Ei vaan, mielelläni kuulisin ihan oikeasti kommentteja mitä kannattaa miettiä tässä kohtaa ennen telefoonin kotiuttamista tai ylipäätään ihan mitä kommentteja vaan. Minkä näistä puhelimista ottaisit (tää ei oo arvonta)? Niin ja turha naputella, että ei kannata vain sitä puhelimen ulkonäköä pohtia, vaan ihan muita ominaisuuksia. Voi mennä noine kommentteineen jonnekin mikropitin palstoille. Me wants beauty and fashion in mi phone!

Suosikit