Tiedossa rehellistä kohtaamista, kestävyystestejä ja mummoja

Lukaisin naistenlehden uusimmat uutiset ja kevään televisiotarjonnan samalta sivulta. En usko, että television katsomiseni lisäntyy nykyisestään ts. TV pysyy suurimmaksi osaksi kiinni. Ruudusta on odotettavissa mm. seuraavia helmiä:kuva: nelonen.fiAatami etsii Eevaa

Aatami etsii Eevaa on täysin uudenlainen treffiohjelma, jossa tosirakkautta etsivät ihmiset saavat tutustua toisiinsa täysin riisuttuina upealla autiosaarella keskellä kuvankaunista Egeanmerta.
Näillä sokkotreffeillä ollaan siis aivan alasti. Luvassa on rehellisiä kohtaamisia ja aitoa, inhimillistä lämpöä. Ohjelman juontaa Noora Hautakangas.

WTF? Tosirakkautta täysin riisuttuina. Taatusti. Aitoa, inhimillistä lämpöä - kuvaus on kirjoitettu varmaan ihan pissit housuissa. Kuka näitä keksii? Ohjelmassa korostetaan, ettei toiseen haluta rakastua ulkoisen tyylin perusteella. Ai jaa. No sehän hyvä. Yleensähän sitä rakastuu siihen toisen villahuiviin tai suhteen syvetessä niihin blackhorseihin, eikä siihen ihmiseen itseensä. Onneksi on tämäkin asia nyt selvitetty, mistä se rakkaus on kiinni. Taitaa joutua sittenkin katsomaan, millaisia ovat nämä tosirakkauden sankarit.


Naissinkut kuva: livtv

No entäs tämä toinen sitten? Muistan katsoneeni joskus vuosia sitten amerikkalaista versiota näistä  mustasukkaisista puolisoista. Mitä sitä nyt riehumaan, jos toinen viettää luksusloman jonkun tissiliisan tai lihaslassin kanssa. On syytäkin erota. Lopullisesti.

Temptation Island Suomi on äärimmäinen deittiohjelma, jossa pariskunnille annetaan tilaisuus testata, kestääkö oma parisuhde vai onko paratiisin kielletty hedelmä sittenkin houkuttelevampi. Temptation Islandilla löytyy syy joko jatkaa yhdessä tai erota lopullisesti. Neljä pariskuntaa matkustaa kolmen viikon lomalle paratiisiin luksusolosuhteisiin. Lomaa ei kuitenkaan vietetä yhdessä pariskuntana, vaan naisille seuraa pitää joukko toinen toistaa komeampia sinkkumiehiä, ja miesten seuralaisina puolestaan on joukko upeita sinkkunaisia. Tropiikin kuumankosteat päivät ja villit yöt allasbileineen sekä unelmatreffit sinkkujen kanssa panevat parisuhteet koetukselle. Kuinka moni pareista palaa Suomeen yhdessä, ja kuinka monelle matkasta tulee parisuhteen viimeinen yhteinen loma? Kotimainen ohjelma.   


Miessinkut kuva: livtv

Mä en oikein jaksa nähdä tätä sellaisena parisuhteen pelastustarinana, nimittäin jos on pakko lähteä jonnekin Karibialle kokeilemaan kiinnostaako joku toinen, niin lähtökohtaisesti parisuhteessa on jotain pielessä. Terveisin aviovaimo.

Se, minkä ohjelman kohderyhmää varmaan parhaiten olen on 


Mummomafia kuva: mtv3.fi


MUMMOMAFIA - KOLME MUMMOA. YKSI MISSIO.

Mummomafia on MTV:n uusi koko perheen toiminta-reality, jossa ratkotaan nuorten aikuisten, perheiden, sinkkujen ja pariskuntien pulmia järisyttävän mummoenergian voimalla. Mummomafian muodostavat kaukaisen 1960-luvun laulava seksisymboli Kristiina Halkola, kaikkien meikkitaiteilijoiden esiäiti Raili Hulkkonen ja politiikan dinosaurus, ylipormestari Eva-Riitta Siitonen.


Traileripätkän perusteella, en ole tästäkään ihan vakuuttunut, mutta paras tämä näistä kolmesta taatusti on! 


Suosikit