Hurlumheiviikon täydellinen päätösKampin Ruohonjuureen on vastattain avattu luomukauneushoitola *) ja sain kutsun tulla kokeilemaan valitsemaani hoitoa. Valitsin perjantai-illan hoitoajaksi, koska mikä olisikaan parempaa kuin pyyhkiä viikon huolet pois ja aloittaa viikonloppu rentoutuneena.

Onnistuin vielä maksimoimaan viikon hulinat, koska juuri ennen kun olin ajatellut sulkea työkoneen ja rauhoittua ennen valitsemaani Aromaattista vartalohierontaa, puhelin soi ja piti akuutisti hoitaa vielä pari asiaa. Toisen vielä kiireessä sössin ja sen selvittäminen venytti myös aikataulua. On se käsittämätöntä, mikä kehon vihollinen kiire on. Pulssi ja verenpaine nousee, ahdistaa, hermostuttaa. Ei tykkää, ei tykkää, ei tykkää.

Vihdoin saan koneen kiinni  ja astun myymälään. Päätän napata ostoskoriin ne must-haves ennen hoitoa: uuden dödön ja Goodion raakasuklaata - oon sen niin ansainnut - ja sen jälkeen pujahdan luomukauneushoitolan puolelle.  Myymälän perjantai-illan hulina ja pulina jäävät oven taakse. Eteeni ilmestyy lempeä kosmetologi Linda, joka hoitaa minua päästä varpaisiin seuraavan puolitoistatuntisen ajan. Ai että. Riisun vaatteet ja pötkähdän lämmitetylle hierontapöydälle vatsalleni valmiina hemmotteluun.   

Hoidossa käytetään Frantsilan aromaattista kipuöljyä. Ayuervedinen öljy lievittää mahdollisia kipuja, jännitystä ja se elvyttää verenkiertoa, aktivoi lymfan toimintaa - joka minulla havaittiin olevan hiukan hidasta reisien alueella ja saan kuulla, että se hitaus sallii selluliitin ilmaantumisen reisiin. Helpottavaa kuulla, ettei suklaalla ole asian kanssa tekemistä - vai olikohan sittenkin... Imuvirtauksia hidastaa mm. stressi, erilaiset tulehdukset ja sairaudet, liikunnan puute. Sain ohjeeksi venytellä enemmän (tai ylipäätään) jotta lymfavirtaukset aktivoituisivat. Lupaan.

Erityisesti jalkapohjien ja jalkapöydän akupisteiden käsittely oli taivaallista. Tunsin niin kipua kuin hyvän olon tunnetta. Hartiaseutuni olivat toiselta puolelta kipeät ja hierottaessa alkuun ihan jumissa,  mutta kun hartioita hierottiin kasvonaamion vaikuttaessa uudelleen, niin hartioiden jännitys laukesi.
 
Hoitoon kuului myös kasvojen paineluhieronta ja kasvonaamio. Kasvojen hoidossa käytettiin Mádaran tuotteita, kuten energisoivaa Superseed kasvoöljyä, joka kirkastaa ihoa. Naamio pyyhittiin kasvoilta lämpimillä kääreillä ja kasvohoidon kruunasi huulivoide. 

Hieronta on kokonaisvaltainen kokemus. Vaivoin pystyin pitämään itseni tietoisuuden puolella ja hetkeksi torkahdinkin, mutta tarkoituksena ei ollut mennä hoitopöydälle nukkumaan. Hieronta aktivoi aineenvaihduntaa ja saa kehon kuona-aineet liikkeelle, joten hoidon jälkeen kannattaa juoda reilusti ja saa käydä ahkeraan vessassakin, mikä on tietysti vain hyvä asia. 

Tänään olen ottanut iisisti, eikä olla säntäilty minnekään, olen torkkunut sohvalla ja nyt iltaa kohden olo tuntuu virkistyneeltä.   

En keksi täydellisempää lopetusta kiireiselle viikolle, joka liian usein on raskas ja rasittaa niin mieltä kuin kehoa. Stressi, huonosti nukutut yöt  ja muut huolet tuntuvat ja sen huomaa myös hierottaessa. 

On hyvä hemmotella ja hoitaa itseään aika ajoin, sillä hieronta kirkastaa niin mielen kuin koko kehon, vai mitä sanot? ;-D Hahhaa!
 
Levollista viikonloppua!

*) Blogiyhteistyö

Suosikit