Herkän ihon Pai Skincare

Pai Skincare

Muistanette, kun intoilin Saksasta tilaamastani nykyään ihan parhaasta ikinä -ripsiväristä täällä, niin sain tilaukseni mukana muutamia näytteitä ja tästä sarjasta on kirjoitettava jo siitäkin syystä, että on ihan mahtavaa, sarjan tuotteisiin voi tutustua näytesetillä, jossa on kuutta eri tuotetta. Nämä 4ml pikkupurkit voi säästää tyhjinä myös reissuja varten, eikä tarvitse roudata kaikkia purnukoita mukaan.

Omassa perheessämme esikoiselle puhkesi jokunen vuosi sitten atooppinen ihottuma, joka aktivoituu kylmien ilmojen ilmaannuttua. Leudot talvet ovat olleet iholle armeliaita, mutta heti kun pakkaset lähestyy, myös ihoa alkaa kutittaa ja se usein infektoituu, jos ihon pääsee raapimaan rikki. Sama vaiva seuraa monella valitettavasti aikuisikään saakka.  

Pai Skincare -ihonhoitosarja syntyi herkän ihon tarpeisiin. Pai on kasvipohjainen luomusarja, jonka ei pitäisi ärsyttää edes herkintä ihoa. Palkitun ihonhoitosarjan tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa. Tuotteilla on Soil Association -luomusertifikaatti.

Omiksi suosikeiksi näistä ovat nousseet: 

Kukui & Jojoba kuorintavoide


Kukui & Jojoba Exfoliator - kirkastava kuorintavoide, jonka ultrapienet hippuset kuorivat hellävaroen ja todella kirkastavat ihoa. Sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia omega 3 ja 6 rasvahappoja sekä vitamiineja. Itselläni suihkun jälkeen iho on laikukas ja herkkä, mutta tämä kuorinta jättää ihon tosi pehmeäksi, eikä iho ole yhtään ärtynyt. Tykkään.

Avocado & Jojoba kosteuttava päivävoide

Kuorinnan jälkeen, laitan kosteuttavan ja tasapainottavan Avocado & Jojoba Hydrating Day Creamin, jonka sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille. Avokadoöljy kosteuttaa ihoa, jojobauute tekee siitä napakan ja ohdakeöljy supistaa huokosia. 

Tuoksuttelin erityisesti yllämainittuja ja aivan hitunen nenääni näistä tuoksui laitettaessa eteerisiä öljyjä, esim. kosteusvoiteessa on tuoksuina jasmiinia ja May Changia, mutta kasvoilla nämä eivät tuoksu laisinkaan.

Oman testikitin sain Saksasta Amazingy.com verkkokaupasta ripsaritilauksen ohessa, Suomessa Pai Skincarea myydään täällä
 
 

Suosikit