Vitamiinihälytys!

Hei käsi ylös kuka syö vitamiineja joka päivä? Siis apua. Minä en, edes joka toinen päivä... tai kuukausi... tai peräti vuosi?!

Nyt on kova flunssa piinannut lähes viikon koko perhettä, paitsi neljävuotiasta ja eilen kehoni alkoi selvästikin kaipaamaan jotain lisäapuja. Päätinkin, että on aika päivittää vitamiinivalikoimat, koska kaapista löytyi vain vajaa purkki raskaus- ja imetysajan vitamiineja. Samapahan ne olisi nuokin napsia pois ennen kuin tuore vitamiinilähetys saapuu. Nyt tarkkana siellä, mainoksia luvassa. Tässä linkitetyt tuotteet löytyy bannerin kautta.

Allekirjoittaneen pyhää temppeliä alkaa pian voidella vitamiinien kaarti. Sen lupaan. Sinne sujahtaa ainakin sinkkiä, joka on erityisen tärkeä immuunijärjestelmän toiminnalle, sillä ilman riittävää sinkkiä valkosolujen muodostus kärsii. Sinkki edistää hiusten, kynsien, ihon ja luuston hyvinvointia. Hyvä, hyvä! Kun tuolla jäätiköllä pyllähtää, niin ei luut heti raksahda poikki (toivotaan ainakin niin). Sinkki on kuulkaatten antioksidantti eli se suojaa soluja hapetusstressiltä. Kohta ei ole solutkaan stressaantuneita! OMMMM! Sinkkiä muuten suositellaan atooppisen ihottuman hoitoonkin, joten täytyy varmaan lisätä sinkkiä myös neljävuotiaan vitamiinivalikoimaan.

Sitten se vitamiinien kirjainviidakko. Mitä laitetaan? Helpoimmalla pääsisi monivitskupurkilla. Siinä todetaan, että se lisää elinvoimaa ja jaksamista. Kyllä kiitos. Lisäksi se suojaa niiden pahisten ts. vapaiden happiradikaalien hyökkäyksiltä. Luojan kiitos. Lisäksi tuotteen luvataan olevan hyvä yleiskunnon ylläpitäjä ja se sopii tukemaan elimistöä mm. fyysisen rasituksen ja hektisen elämänvaiheen aikana. Fyysinen rasitus - Hmmm? No onhan sekin, kun imurin varressa heiluu melkoista fyysistä rasitusta. Pisteenä iin päällä tuote ei sisällä säilöntäaineita eikä synteettisiä ainesosia. Ja oho, toisena pisteenä, vitsut on isossa alessa. Tämä hyvä.

Sitten isossa harkinnassa on kasvojeneheytyskapselit, sillä ei ollut kiva huomata, kun laitoin piilarit pitkästä aikaa päähän ja tarkastelin mitä ihmeen viivoja minulla on otsassa, silmien alla ja sivuilla. Nehän oli... ihan oikeita RYPPYJÄ! Ei jukolautsi! Olen edelleen ihan shokissa. Minä olen Ripu, olen ryppynaama. Ei siis mitään hauskoja naururyppyjä, vaan ihan vakavat, todelliset, ihkaoikeat rypyt ovat vallaneet nämä nuoret, kimmoisat kasvoni - pyytämättä ja yllätyksenä! En pysty puhumaan tästä enempää. Auttaisikohan nuo kapselit oikeasti?

Mitä minä tarvitsen vielä?
 
Mitä vitskuja sinä syöt, entäs lapset?  

EDIT: Unohtui lisätä tuossa ryppyvoukaamisessa magnesium, joka oli raskaana ollessa ja on muutenkin ehdottoman hyvä keksintö, kun jossain vaiheessa yölliset suonenvedot iskivät. Magnesium todella auttoi. Vastasyntynyttä puolestaan myös jeesasi äidin nauttima magnesium, sillä se helpotti masukipuja. Näin sanottiin jossain, ja minä tyttöhän uskoin ja ihan varpilla auttoi. :D Onko teillä samankaltaisia menestystarinoita hihassa?

  


Suosikit