Haaste: Kymmenen lempiasiaani

Nannas Kasiväylän kahvilasta, nykyään Toisesta kattauksesta haastoi minut (ajat sitten) listamaan kymmenen lempiasiaani. Vihdoinkin sain listattua nämä lempparit. Iso kiitos tästä!

Kymmenen lempiasiaani
 
1) Lapset, Mies, äiti, isä, isosisko ja hänen perheensä, anoppi ja pappa.
Laitetaan nämä kohtaan yksi. Ehdottomia lemppareitani. niin rrrrrakastan Teitä. 

2) Ystävät, etenkin yksi tosi läheinen sellainen, pääsee hetihän keulaan ja kuuluu ihan yhtä lailla tuonne ykkösporukkaan. Pitäisi muuten tyttöporukalla pian järjestää joku ilta. Dinneri kävisi mainiosti. Ei meillä. 

3) Hetki omaa aikaa - ilman huonoa omaatuntoa siitä, että joku odottaa leikkimään tai laittamaan ruokaa tai muuten vaan olemaan. Harvinaista. Erittäin harvinaista, paitsi näin puolen yön jälkeen.

4) Hyvään kirjaan uppoutuminen, tämä tapahtuu nykyään - siis lasten syntymän jälkeen liian harvoin, useimmiten hetkeksi juuri joulun jälkeen. Odotukset ovat korkealla milloin kirjoja voi taas alkaa rauhassa lueskelemaan. Kenties työmatkoilla. Huom. Eräällä ei ole tällä hetkellä edes työpaikkaa, saati niitä työmatkoja. Optimisti ei pety, vai mitä? ;)

5) Haaveilu. Käytän varmaankin jonkun mielestä aivan liikaa aikaa milloin aurinkolomasta, milloin uudesta kodista, milloin Muuton Myy-valaisimesta ja esmes Marimekon jättimatkurista (nahkaa, väri konjakki tai se ruskea ) haaveiluun. Teen tätä päivittäin.

6) Sushi. Etenkin Zen Sushin sushi. Tätä ei voi koskaan syödä liikaa. Tiedän. Olen yrittänyt. Ei onnistu.

7) Solsidan. Jättehauska! Katson telkkaria to-del-la vähän, mutta Solsidania älskar jag! Digiboksi pullottaa näitä. Odotan hykerrellen milloin aloitan Solsidan maratonin. Hykertelyä saattaa joutua jatkamaan tovin. Mies nimittäin tuijottaa lasten nukkumaanmentyä Wire -tuotantokausia. Pukki toi sille ne kaikki. Takaisin minuun. Nyt uutena lempparina on myös lauantai-iltojen hauskuus tai kauheus - miten sen nyt ottaa Putous, joka ei harmiksemme ole - ainakaan vielä - ihan niin hyvä kuin viime kaudella. Mies osasi kertoa syyn: Herra P. Summanen ei ole enää Putouksen taustajoukoissa. Oh well. Katson tätä kuitenkin niin kauan kuin Sanna Raipe-Helminen on mukana (luultavasti siis loppuun saakka). Hän on niin helmi. Meidän luokalla yläasteella oli ainakin yksi Sanna -  niin look-a-like ja eiköhän jokainen meistä kasari-ysärivuosina ylä-asteen käyneenä tunnista Sannassa itsensäkin melko hyvin.

Tiedetään - HUONO! mutta oli pakko. Tribuutti.


8) Puhdas, siisti koti. Tämä on oikeasti lempiasia. BORING! No ei kyllä ole boring. Siivosin tänään käytännössä ihan koko päivän. Enkä valehtele. Matot ja petivaatteet ulos, että ihan HC-meiningillä. Olin ihan hyvissä tunnelmissa, vaikka välillä alkoi ottamaan pannuun loputon työ. Pääsin kuitenkin aina huonojen tunnelmien yli ja jatkoin puunaamista. En käynyt vessassakaan koko päivänä, koska tiesin, että en pääse siitä pytyltä enää ylös. Olin todella iloinen puhtaasta kodista, kunnes Mies kurvasi kuraiset rattaat eteiseen - juuri pestyn lattian ja paikalleen asetetun raikkaan maton päälle jättäen kamalat jäljet niin lattiaan kuin mattoon. Itku ei ollut kaukana. Oho, sori. Teki mieli kaataa se lattianpesuämpäri. Ihan siihen vaan. En kaatanut, enkä itkenyt. Mies näki, että tilanne oli vakava ja oitis pesi lattian ja putsasi maton - varmaan jollain sukallaan, kun ei hädissään muuta keksinyt, mutta tilanne korjaantui ja äiti oli onnellinen. The End.          

9) Mämmi. Kyllä! Odotan jo niiden tuokkosten saapumista ruokakauppoihin. Tulevat muuten reilusti ennen pääsiäistä. Mämmiin ei sitten laiteta mitään kermaa tai vaniljakiisseliä sekaan, vaan se mikä sitä vedetään, vedetään raakana. Mitäs sanot?

10) Kirjoittaminen - päiväkirjan - jota päivitän (tosi harvoin) siten, että tytöt saavat sitten isona lueskella, ja tietysti blogin. Tämä on niin hauskaa, ja täällä blogimaassa on aivan ihania ihmisiä. Siis muitakin kuin minä. Kiitos, kun olette täällä.  

Mä en muista pitikö tämä laittaa eteenpäin monellekin, mutta jos ette ole vielä tähän vastanneet, niin vastatkaa halutessanne. Laitan tämän kuitenkin vielä erikseen Riikalle ja Lauralle, joita en ole tainnut haastaa aiemmin tai jotka eivät ole ihan juuri vastaavaan vastanneet. Toivon ainakin näin.  


Riikka / Eloisat


  

Suosikit