Nuija ja tosinuija

kuva: täältä

Notes to self:

 - älä jätä kahviasi lojumaan vahtimatta, jos et kohta halua pestä sohvaa ja kaikkia sohvatyynyjä tekstiilinpesuaineella ja toistaamaan saman toiminnon vielä tänään myöhemmin, koska sohvatyynyt eivät ole puhdistuneet yhdellä käsittelyllä. Been here before. Mikä on ettei tätä opi?

- älä jätä meikkipussiasi pyykinpesukoneen päälle sen lingotessa täysillä, jos et halua luomiväripaletistasi tummanharmaa/vaaleanharmaa/mustaa irtopuuteria. Älä myöskään jätä hajuvesipulloa samaan kohteeseen. Vessa tuoksuu nyt kyllä ihanalta, kun pullo räsähti rikki keskelle lattiaa (tuoksu Lacoste). Sopii piereskellä nyt ihan reilusti. Siis ne ketkä tätä tekee, mähän en siis tätä lajia harrasta.

- tyhjennä yksivuotiaan ruokalappujen jemmataskut ennen pesukoneeseen laittamista, jos et halua löytää hyvin pestyjä makarooneja farkkujesi taskustakin.

- älä tee Lindströmin pihvejä ja kermasipulikastiketta perheelle, vaikka kuinka olisi Safkaa-raamatusta, jos neljävuotias perheenjäsen ilmoittaa jo tekovaiheessa, että en muutes tuota syö, vaikka on miten pinkkiä. Puolikkaan pihvin pakotettuani ja vielä syötettyäni sen ao. henkilölle, lapsi anelee: Älä tee kirjasta ruokaa. Tee vain sitä lohikeittoa. Yksivuotias söi myös heikohkosti. Mies söi, ja otti lisää, mutta totesi jälkeenpäin, että ei ollut välttämättä hänen suosikkiaan, mutta kiva, kun kokeilit uutta. Yeah right.

- välttääksesi tatin kasvamista otsaasi, älä nyt hyvä ihminen pukeudu villapaitaan mennessäsi lieden ääreen huhkimaan. Vähemmälläkin sen sen pinnan saa tiukkenemaan.

- vaihda jo se hemmetin paita, jos et halua dunkata kuin Elvin grilli kirjastoautossa.

- kuuden hengen annos on melko iso yksin syötäväksesi, mutta syöt viimeisenkin murusen, vain osoittaaksesi, että ne samperin pihvit ja se soossipommi ovat ihan helkkarin hyvää. 

- älä itke lapselle tai muillekaan perheenjäsenille havaituista rasvajäljistä neljävuotiaan takissa ennen kuin peset sen ja saat puhtaaksi. Nuija.

- Yksivuotiasta nukuttaessasi anna jo periksi pidettyäsi riehuvaa ja huutavaa lasta aloillaan vähintäänkin vartin verran, jos et kohta halua vaihtaa parisängyn lakanoita, yksivuotiaan oksennettua niiden päälle itkuraivareidensa päätteeksi. Tosinuija.


Että semmoinen viikon aloitus. Mitäs sulle?

Suosikit