Fredriksonin luottohattu - sinulleko?


Hahhah, no ei ehkä sittenkään sinulle, kuten otsikko vihjaa, mutta sinun tai ystävän lapsukaiselle. Fredriksonin karvaturrit a.k.a. Ransut ovat olleet meillä käytössä neljävuotiaan ekatalvesta lähtien. Nyt yksivuotias on perinnyt karvaturri no.1:n ja neljävuotias sai viime talvena lahjaksi uuden. Näitä on serkuilla, kavereilla ja pian toivon mukaan myös teidän perheessä - jos ei jo ole entuudestaan! Luottotalvilätsät, suojaa tuulelta ja pakkaselta! Guaranteed! Bonuksena: Ainakin meidän lapset alkavat haukkua, kun laittavat Ransut päähänsä. Kihih.

Fredriksonin mallistossa on aina uutuuksia, mutta myös vanhoja klassikoita ja perinteisemmän tyylin päähineitä. Valmistuksessa käytetään vielä tänäkin päivänä käsityötä, jotta lopputulos on varmasti viimeistelty ja ajaton hattumestarin taidonnäyte.

Fredriksonilla on ollut mielestäni hirmu kiva syksy-/talvimallisto. Tässä vielä pari ehdotonta suosikkiani syys-/talvihatuista, joita ei ole täällä vielä nähty. En hehkuttele kevättä/kesää vielä, koska talvikelin lätsät ovat vielä niin ajankohtaisia.

Pikku-isäntä

Pikku-neiti
 
Pikku-herra

Mitä pidätte? Löytyykö näitä teiltä?

Uuden vuoden kunniaksi halusin laittaa käyntiin arvonnan, jonka Fredrikson on sponsoroinut. Suuret kiitokset siitä! Sain muutamia Ransu-talvihattuja v.pun & t.harmaa koossa 50 ja yhden t.harmaan Viirun koossa 54 arvottavaksi, joten laita kommenttilaatikkoon kumpaa kokoa toivoisit. Fredriksonin koot vastaavat senttikokoja, ehkä ihan skidisti* reilumpaan suuntaan, mutta ei paljon. Meidän joulu 2012 postauksessa tyttöjen päässä ulkokuvissa näkyy Ransut. P.S. Ukilla on muuten DesignReuhka. Hehhe. Siitä myöhemmin. Tai luultavimmin ei. 

Arvonnan säännöt vanhat tutut. Liitythän lukijapaneliin (tiedoksi arkaileville - blogia ei tarvitse lukea julkisesti eli mitään omaa profiiliahan ei tarvitse paljastaa kenellekään, ei minullekaan - paitsi jos voitat hihi!). Toisen arvan saat tykkäämällä Fredriksonista Facebookissa. Kolmannnen jakamalla kuvan blogissasi. Kerrothan myös montako arpaa osallistuu!

Kohta ei piät palele!kuvat: Fredrikson 

*) Mummo täällä jälleen nuorisokielen kimpussa. Skidisti noloa (eikä ihan vähänkään). Hih.

Suosikit