Ankea Arki ja Alejuttua

Dedä aivan dukossa! Aivan kaamee flunssa täällä! Mulla ja yksivuotiaalla siis. Miehellä myös, vaan sinne se läks leivän perään. Neljävuotiaalla ei. Kiitän jälleen Actimelia. Heh.

Tulimme eilen kotiin tosi myöhään. Silti neljävuotiaan oli saatava seinälleen pari heppajulistetta, jotka hän sai mummolareissulta serkuiltaan. Homman ollessa valmis, hän vielä pohti, onko pakko mennä aamulla päiväkotiin. Olkapääni varmaan putosivat metrin alaspäin, kun ajattelin, että tätäkö se taas on. Aamulla nukuttiin ysiin, mutta siitä alettiin aamupalan jälkeen lähtöä vähitellen tekemään. Lapselle ei maistunut voileipä, koska mahaan sattui. Hän oli itkuinen ja minun tsempit vaihtelivat lohduttavan ja tiukkiksen välimaastossa. Ajatellaas mukavia juttuja, aina on tosi kivat leikit, kun tulen hakemaan. Hei nyt ei aleta itkemään, kun sitten on kaikilla paha mieli. ARGH. Mitenkähän tähän pitäisi oikealla tavalla suhtautua?? Arvatenkin, lapsi jäi itkemään ja huutamaan päiväkodin portille äidin kävellessä tiukasti pois. Mä niin inhoon tätä. Tulee aina mieleen, että miksi vien päiväkotiin, koska sinne meneminen on niin hankalaa ja olen itsekin aina ihan huonona. Sitten muistan, että siellä on lapsella ihan mukavaa ja minä en jaksa olla aina niin mukava täällä kotona. Etenkään tänään, kun on ihan kamala olo ja kerään voimia tässä, että jaksan aloittaa tavaroiden purkamisen, joulun ja yleisen peruskaaoksen raivaamisen. IIIISO HUOKAUS!

Ajatukseni oli etsiä tänään neljävuotiaan Racoonin luumunväriseen sydäntakkiin toppikset. Ballotilla on alessa ne luumut ja mustat. Siellä on myös Molo Kidsin toppatakit ja housut alennettu, vinkkinä vaan, jos olette niihin tykästyneet. Samoin näyttää olevan sisävaatteita esim. Phisterin ja Philinan..

Nyt tsemppivaihe päälle ja valivalitus seis. Taidan tsekata vielä Stockan vinkit, jos sinäkin tsekkaat. Oliskohan KitchenAid -40%??? :D Tiedoksesi vielä seuraava: Mikäli teet tuon bannerin kautta ostoksia, minulle tulee siitä verotettavaa tuloa! Osta! Osta! Osta! Hihhih! No joo, tähän voisi todeta perusoptimistisesti, että en usko ennen kuin nään ja myös, että senteissä on euron alku, ettei joku oikeasti luule, että tässä isoillekin tienesteille olisi asiaa. Haha! 

P.S. Ihan sanaton vinkki myös näin vuoden alkuun tuon bannerin avulla, milleköhän osastolle se johtaa... Suklaansulatus alkakoot! :)


Suosikit