Säihkettä päähän

Joko föönäsit tukan? Onko sukkahousut vielä ehjänä? Party, party! Täältä tulee yksi mainosvinkki!

Mä just föönäsin ja suihkutin tukkaan Four Reasonsilta tullutta uutta suihketta Cristal Styling Mistiä - onhan nyt juhlan aika, niin miksipä ei suihkaisi vähän cristalia tukkaankin.

Huomasin joulunpyhinä, että en edes muista milloin olen viimeksi käynyt kampaajalla, sillä tukkatyyli on ollut staili siten, että suihkutus hiuspuuteria ja ponnarille. Tämä on toistunut kauan, koska viimeksi kun kävin kampaajalla, tukka ei meinannut vielä riittää ponnarille. Nyt riittää. Auts. Arvelinkin, että ennen uutta kampaajankäsittelyä mitään muuta toimenpidettä ei voi tehdä, mutta päätin kuitenkin kokeilla tätä suihketta.


kuva: täältä

Four Reasons itse toteaa, että tämä uusi föönaussuihke tarjoaa napakkaa mutta joustavaa tukea ja muotoiltavuutta, ilmavaa kuohkeutta sekä säkenöivää kiiltoa. Varsinaisesti tukkani ei kimaltele (hyvä niin), mutta on varmasti kiiltävämpi kuin ilman tätä. Olen myös tyytyväinen hyvästä kitkasta eli miten hyvän pidon suihkeesta sai - muuten niin liukkaaseen tukkaani. Tänään ei taideta suihkutella hiuspuuteria enkä taida kuroa tukkaa ponnarillekaan tai vannomatta paras.

Illalla tehdään kiharoita neljävuotiaalle, ja aion laittaa suihketta pohjalle, sillä se sopii myös lämpörullien kanssa sekä muotoilurautojen kanssa pelaamiseen. Sanomattakin on selvää, että Four Reasonsin muotoilutuotteissa, kuten tässäkin, on lämpösuoja, joten eikun tukka tirisemään vaan illan juhlia varten! Hihhihhih. Ei siis kirjaimellisesti tirisemään.

Style & shine on Sisters!

Suosikit