Joulupallot ja joulupaniikki

kuva: täältä
Hei ihan pikaiset terveiset!
Arnen ja Carloksen Joulupallot ovat varmasti tuttuja - ja jos en olisi himmeliprojektia aloittanut, olisin aloittanut Joulupallot. Olisin, olisin. Teille, jotka ootte vapaalla huomenna (ilman lapsia) ja Helsingin seudulla TSEK DIS: 
Kirjastoauto Snadi järjestää jouluisen koko perheen illanvieton ensi torstaina 13.12 eli Lucian päivänä. Neulomme yhdessä joulupalloja ja muutakin kivaa piparinmaistelun ohessa. Kirjastoauto on varannut lankoja ja puikkoja, mutta omiakin saa tuoda mukanaan. Puikkokoko 3. Kirjastoauton väki auttaa alkuun! Muista ottaa myös kirjastokortti mukaan. Joulupallobussin aikataulu: Fallpakka 16.45-18.05 ja Vartioharju 18.30-20.00. Tervetuloa! http://haku.helmet.fi/iii/encore/record/C__Rb2008189__Sjoulupallot__Orightresult__X5?lang=fin&suite=cobalt
EDIT: Minä ehdottelin ihan ilman lapsia menemistä, mutta sehän on koko perheen tapahtuma - puikkokoko 3 ja piparinmaistelua. Hah! Huomaa, ettei Arnella ja Carloksella ole omia lapsia. Pikkuinen hässäkkä saattaa olla Snadissa lankojen kanssa. Kirjastonväki auttaa ulos bussista, veikkaisin. Hih.
 
Ja se joulupaniikki. Arvatkaa kuka alkaa kirjoittamaan joulukortteja? N-Y-T.

Suosikit