Meidän Joulu 2012


Vietimme joulun mummolassa serkkujen perheen ja Ukin kanssa. Mummoa kävimme katsomassa myös, mutta joulun viettoon mummolaan ei uskallettu äitiä nyt ottaa. Huomioiden erään nimeltä mainitsemattoman kutsumattoman vieraan, tämä ratkaisu oli oikea. Tytöt hakivat ja kaatoivat Ukin kanssa kuusen ja ulkona oli niin hieno, kirpakka pakkaskeli, että sopi tehdä lumienkeleitä tai yhtä hyvin ottaa nokoset rattaissa.


Kuusi sai ylleen kauniit koristeet ja välillä vanhin sekä nuorin serkuksista lähti tekemään kuperkeikkoja ja kutittelemaan toisiaan. Tonttukin jaksoi vielä kurkistella ikkunasta onko mummolaan tullut niitä ihania ja tosi kilttejä lapsia. Olihan niitä tullut.  


Joulupöydässä kinkun, paistin ja laatikoiden lisäksi meillä maisteltiin tänä jouluna mm. viikunasalaattia aurajuustolla ja päärynöillä höystettynä, sillitartaria, tuorejuustolla täytettyjä lohirullia, puolukejäädykettä jälkkäriksi. Äidin resepteistä valmistui piparkakkutaikina ja arabialainen maustekakku. Isosiskolla on hihassaan aina joku uusi, hyvä resepti ja niin vaan joku herkku jää perinteeksi. Kiitos uurastuksesta rakas sisko.

  
Sitten tuli se Joulupukki!  

Kyllä me oltiin oikeasti oltu tooooosi kiltteinä. Suurkiitos vielä pukille! Ihana koirulainenkin sai paketteja. Herkkujen lisäksi mm. oman hienon nimikyltin, jos sattuu eksymään, niin voi löytäjä soittaa kotiin.

Joulupäivän aamuna koko tyttöjengi - äidit mukaanlukien - hengailivat punavalkoraidoissaan, lähes koko päivän. Voi että. 

Kiitos rakkaat. On meillä ihana perhe.


Mummolasta kotiin palattuamme huomasimme yllätykseksemme, että Joulupukki oli piipahtanut täälläkin ja voi sitä riemua!

Joulu on täynnä taikaa ja onneksi se taika säilyy mielissä isonakin, vaikka Joulupukkia vähän itse jeesaakin lahjojen kanssa. Ennen kaikkea Joulu on täynnä iloa, yhdessäoloa, odotusta, rakkautta, suruakin. Tunnen syvää kiitollisuutta, että saimme oksennella olla rakkaittemme kanssa yhdessä tänäkin jouluna. Ootte parhaita! 

   

Suosikit