Kuva-arvoitus ja Marttojen vinkit

kuva: täältä

Nappasin vihdoin Stockalta viikonloppuna tennispalloja mukaan, koska niitä ei meiltä entuudestaan löytynyt. Pyysin halvimpia mahdollisia, koska en ollut aikonut lähteä tenniskentille ja pallot tulisivat muuhun käyttöön. Kalliilla palloillahan sitä pelaisi heti kuin Steffi Graf. Joko arvaat?

Vihdoin ne pallot pyörii siellä mihin ne tarkoitukseen ne ostettiin, vaikka piti aamulla vähän puhista yksivuotiaalle (neljävuotias onnekseen päiväkodissa), että mihin-ootte-oikeesti-ne-pallot-jo-ehtineet-laittaa? Yksivuotias pyöritteli päätään ja sanoi topakasti eeeeeiiii! eeeeeiiiii! Löysin lopulta kolme ja ne sai riittää. 

Tyrkkäsin untsikat (takit) pesukoneeseen ja linkosin TÄYSILLÄ! (Mites muutenkaan? Hihi). Tähän kyllä sain vahvistusta Marttojen keskustelupalstalta. Siellähän meitsi viettää kaiken liikenevän aikansa. Tietäisittepä mikä aarrearkku tuo paikka onkaan. Annan teille vain yhden sanan: ruokasooda. Se on Marttojen vinkki menestykseen kotielämässä. Tsekkaa rauhassa, jos et usko. Liityn Marttojen viralliseksi jäseneksi heti, kun olen oikeassa hankkeessa.

Mikäli suunnittelet untsikanpesua, eikä sinulla ole kuivausrumpua, niin kannattaa kurkata noita vinkkejä, sillä itse en ollut ajatellutkaan, että untuvatakin voi ja se kannattaa kuivattaa ulkona pakkasessa. Kyllä nuo Martat on viisaita. Love, love Martat.

Pesukoneen ohjelma päättyi. Takit ulos humps ja pallot taas lasten leikkeihin!

Suosikit