Joulukalenteri: luukku 15


On aika avata tämän blogin viimeinen joulukalenterin luukku tämän videon avulla.


Ajatelkaa tuota sukulaatin määrää ja miten se niihin laatikoihin tiensä löytää! Allekirjoittanut voisi erittäin hyvin harkita työtä suklaatehtaalla. Laadunvalvojana eritoten. Hihi.

Kuvittelen välillä, että leivon joulukaramellit ja muut herkut lahjaksi, kauniisti lasipurkkeihin ja rusetti päälle. Ihana ajatus. Jos näin koskaan todellisuudessa kävisi, voisin kokeilla vaikkapa tätä reseptiä. Ihan helppoa! Fazerilla on myös oma joulusivunsa, jonne pääset tästä.

Suklaan rooli on niin merkittävä elämässäni, että olisi eriskummallista, jos sitä ei tässä joulukalenterissa lainkaan mainittaisi. Fazerilta luvattiinkin, että blogin lukijoiden kesken saan arpoa Moomin maitosuklaakonvehtiherkkuja (410 g) teidän jouluunne. Tove Jansson piirsi kyseisen kuvan vuonna 1951 Kluuvikadun Fazer-kahvilalle. Fazerilta ohjeistetaan, että tätä rasiaa ei kannata heittää pois, vaan siihen voi tallettaa vaikka joulukortteja ja säilytettävää materiaalia.

kuva: fazer.fi
 
Arvonta-aikaa on vain 16.12. sunnuntai-iltaan (23.59) saakka, jotta suklaat ehtivät perille ennen joulua. Eli just Sinä, joka tätä luet nyt ja haluat herkutella jouluna, ilmoittaudu kommenttiboksiin. Toivotaan, että arpaonni osuu kohdallesi. Olisin iloinen, että kirjaudut viralliseksi lukijaksi, mikäli sitä et vielä ole. 

P.S. Muista myös muut joulukalenterin arvonnat!   


Suosikit