Hallitsen aikaa

Haudi!

Nyt on sellaiset pidot pystyssä, että oksat pois! Sain ensimmäisenä päivänä pienen, halvannäköisen (kirkkaat värit, isot fontit jne.) kirjasen AJAN HALLINNASTA, jota en muuten ole tähän päivään mennessä vieläkään avannut. Puudelille ei ollut sellaista enää antaa, joten tarjosin innokkaasti omaani, mutta sitä ei saanut antaa pois. Piti vielä kommentoida millainen ko. kirja on. Ei ollut kauhean vaikea keksiä, että "Tosi hyödyllinen" ja saada siihen IsoHerralta vastaus, että "Just näin." Ei kai siihen muuta "oikeaa" vastausta olisi voinutkaan antaa.

Nyt muutes teen NB:tä eli "Nyy bisnestä" kalenterini ja seurantasysteemin mukaan.. Hihhih, huiputan komeasti tätä vartiointisysteemiä... Tai hei, pitää sittenkin muuttaa se "Hallinnoinniksi", kun tuosta NB:stä pitäisi varmaan olla sitten jotain evidenssiä. Damn I'm clever. Tekemisiämme siis seurataan "outlookista" (vartin tarkkuudella), seurantataulukosta, helllvetin isosta seinätaulusta eri väristen magneettien avulla (jota on käyty jopa "bentsmarkkaamassa") ja sitten vielä kommunikaattorin kalenterista - jota muutes ei lasketa, koska se "replikoituu" automaattisesti "outlukkiin".. Vois kysyä, että missähän välissä niitä töitä tehdään? Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, kunhan on AIKA HALLINNASSA!

Ex-partnerini totesi kerran, että hänellä menee koko päivä tähän "ajan resurssointiin", niin se vaan kuulemma johtuu siitä "miten huonosti ihmiset osaavat aikaansa resurssoida." Olemme käyneet huvittuneena keskusteluja siitä, että kyllä kai me kouluja koko ikämme käyneet ihmiset osaamme aikaamme resurssoida, mutta kissan_viikset ja katin_ kontit. Sillä kun ei ole mitään merkitystä. Mehän emme siis osaa mitään eikä meitä myöskään silloin tarvitse arvostaa. Vasta sitten kenties, kun sen arvostuksen on ihan to-del-la ansainnut. Ihan samalla tavalla miten kukin on palkkansa ansainnut. Sitä täytyy joka kuukausi ihan funtsia. Famous quotes by Herra IsoHerra:

"Kuule, vaikka ite Jeesus tulisi tosta ovesta sisään, niin mä en arvostaisi sitä pätkääkään. Se olis mulle ihan nolla, kuulitko. Se arvostus pitää ensin ansaita mun silmissä." Ou-kei.

ja toinen:

"Siis meillä oli ennen, kun oli se unelmatiimi täällä (jota ei siis selkeesti nyt ole, koska siitä on mainittava ainakin kerran päivässä) sellanen juttu, että aina kun mä annoin palkkakuitin käteen, niin jokainen mietti mitä on siinä kuussa tehnyt, että onko sen palkkansa to-del-la-kin ansainnut. Mun mielestä se on helllvetin hyvä niin."

No siitä on nyt seurannut siis tämä, että tämän aamun viikkopalaveerissa IsoH kaivoi esiin miljoona excelsaraketta sisältävän paperin ja sanoi, että "Nyt sit siihen merkkaatte koodein mitä teette milloinkin. On siis hallintoo, nyy bisnestä, asiakasinvestointia, WeeÄssää (se kuuluisa WorkShop), järjestelyä, projektiseurantaa..." Siis haloo, tuo "projektiseuranta" lasketaan siis ihan työksi! Joo ja nyt on otettu KOODIT avuksi, pelkät länsimaiset kirjainmerkit eivät enää riitä. Megalomaaninen olkoon tämän päivän psyykkiseen kuntoon viittaava termi ja ei tarvitse miettiä ketä sillä tarkoitetaan. Mun tehtävänä on siis kysyä meidän äitiyslomalla olevalta työntekijältä mitkä noi koodit on, kun ihme kyllä Herra IsoHerra ei niitä itse tiedä. Hei, olisihan se ollut Herran ihme, jos joku saisi olla äitiyslomalla rauhassa.

Kalenterit ja systeemit on nyt sit pidettävä kuosissa. "Otetaan semmonen, että jos ei perjantaina ole hoitanut koodeja kuntoon, niin ei voi lähteä kotiin." Joo, otetaan. Kaikista hauskinta oli se, että kaiken tämän jälkeen IsoH tokaisi, että "Mä kun en tykkää byrokratiasta, niin tehdään tää siksi näin yksinkertaisesti." Mikähän olisi sitten se ei-yksinkertainen vaihtoehto?

Hei nyt tää mun "hallinnointiin" resurssoitu aika umpeutui. ----

Suosikit