Syksyn meikkitrendit // Luumua ja viiniä // Alekoodi*


Tänä syksynä on trendikästä kulkea mustissa huulissa. Itselleni mustat huulet ovat a bit too much, alkaisin kulkea vahingossa vielä jossain goottivarusteissa, mutta onneksi niitä minullekin sopivia syystrendejä löytyy, kuten aina klassinen viini ja luumu.

Jotenkin kaipailin näitä syksyn värejä jo auringon vielä lämmittäessä ja kesän viipyillessä. Eikö ole ollutkin ihanan lämpimiä päiviä vielä, ainakin täällä etelässä. Ehkä koin myös jonkinlaista kaipuuta ylipäätään värimaailmaan melkoisen freeshien kesäkasvojen jälkeen. Olen muutenkin seuraillut tiiviisti maailman meikkiuutisia, kuten suosittua, korealaista meikinkiinnitystä jamsua (oletko jo kokeillut, Voguen linkki blogin FB:ssä). Itse olen tyytynyt suihkutelemaan nerolivettä meikkipohjan päälle, mutta umpsukkeluksiin en ole vielä ehtinyt. Kaikki ajallaan, kaikki ajallaan.

Jolielaiset laittoivat minulle näitä syksyn trendikkäimpiä värejä huuliin ja kynsiin sekä bonarina alekoodin RIIKKA15, jolla saa -15% kaikista Alima Puren tuotteista 11.9. saakka. Näin ollen seuraa lähiotoksia nelikymppisestä ja syksyn saapumisesta.

Hei ja VIIKONLOPUN AJAN 4.9. saakka Jolien omalla koodilla JUHLA15 -15% alennusta eli myös tämän postauksen tuotteista (ei koske May Lindstrom Skinia, Jolie boxia, Pai Skincarea, Kjaer Weisia ja lahjakortteja) Alima Puren uutuus liptint, huulisävyte onkin näistä nyt esiteltävästä kolmesta juuri nyt ehkä se suosikkini, jos voi ylipäätään suorittaa mitään rankingia. Blackberry tuoksuu hennosti ja tuntuu huulilla raikkaalta piparmintulta. Sävyn voimakkuutta voi säätää kerroksia lisäämällä. Itselläni kuvassa kevyt kerrostus eli myös hento sävy. Huulisävyte muuten pysyy  huulissa yllättävän pitkään ja kesti kahvitkin. Laatupunaleima ansaittu! Hyödynnä koodia, tästä tuotteesta ja kaikista Alima Puren muistakin tuotteista -15%Kjaer Weis, tuo meikkisarjojen itse ylellisyys (ja monestakin syystä), värittää huulille herkkää luumua, Sensuous Plum on kevyempi huulisävyte, samassa kategoriassa kuin Alima Puren Blackberry. Myös tässä, tarkemman ja syvemmän sävyn saisi huulipunasiveltimellä ja rajauskynää käyttämällä, mutta itse tykkään sipaista sävyä huuliin sormin. Tämä luumu on myös kaunis ja vuorottelee oikeutetusti hiukan tummemman sävyn Blackberryn kanssa.

Kjaer Weisilla on muuten nämä upeat metalliset rasiat, jotka tarvitsee hankkia vain kerran. Täyttöpakkaukset ovat ekologiset sekä jatkossa huomattavasti edullisemmat, kuten tähänkin tuotteeseen. 


 

Absolutionin Deep Red puolestaan tuo syksyyn viimeistään sitä samaa intensiteettiä, mitä Zuiin Coral Red tuo minulle kesään. Viffiu, miten upea väri! 

Abson huulipunat ovat puolimattaisia ja kestävät huulilla erittäin hyvin. Sävyt ovat pigmentiltään voimakkaita ja tässä Deep Redissä on nyt se punkku, jota ajoittain elämäänsä kaipaa. Toisin sanoen tämä on itselleni se sävy, joka meikkipussista on löydyttävä. Sillä voin laittaa nämä huulet niihin arkiaamuihin, jolloin en tarvitse muuta (tai ehkä just vielä jotain päälle - jotain yksinkertaista, ehdottomasti yksiväristä). Illalla nämä huulet voi maistaa kuulemani mukaan maailman parasta Napue Giniä karpaloilla ja rosmariininoksilla, eikä sitä tarvitse pyydellä anteeksi. Deep Red hästääg asennehuulet.Mitkä tahansa huulet näistä riittäisivät syyslookiin, mutta jos haluaa viimeistellä tyylinsä, niin silloin sutii kynsiinsä Kure Bazaarin Scandalia. Lapsille kurkkua viipaloidessa tökkäsin pikkurilliin omat verenpunaiset sävyt, ne eivät ole siis Kuren Scandalia, vaan itse aiheutettu accident. No ei onneksi tullut iso haava.

Kuren lakat ovat tietysti niitä vähemmän myrkyllisiä lakkoja. Aina parempi valinta, jos kynsiään lakkaa. Värivalikoima on Kurella huikea ja kauniita syksyn sävyjä on niin monia
Näistä luonnonkosmetiikan huulipuna-aarteista haluan vielä todeta sen, että ne eivät kuivata huulia, vaan päinvastoin kasviöljyt kosteuttavat ja uudistavat huulten herkkää ihoa. Muistan, kun itselläni oli vuosia huulessa samassa kohdassa kuiva läntti, sitä ei ole näkynyt pariin vuoteen, kiitos valintojeni. 

Voiko huulipunaa rakastaa? Ainakin tykätä voi paljon. Alima Puren Liptintissä on myös kaakaovoita pehmentämässä huulia, joten se on ehdoton must have syksyyn.

Niin ja ihana harmaa, rakkaalta siskolta joskus aikaa sitten lahjaksi saatu luottocashmereneuletakkini on myös kaivettu kaapista, se tuntuu ihan syksyltä. Valmiina ollaan, syksy voi virallisesti alkaa!

Ihanaa viikonloppua! 


*) Huulipunat ja kynsilakka saatu syysfiilistelyyn.
**) Sis. mainoslinkkejä
 

Suosikit