Puistoilua pinkeissä leteissä sademetsän suojissa // **KUTSU Kauneven julkaisuun
Mikä ihana viikon aloitus! Harmaana alkoi aamu, vaan sieltä se aurinko puski läpi ja lämmitti meitä tänäänkin. Fiffiu! Meitsiläinen piti itselleen tekemänsä lupauksensa ja meni turhan monen viikon tauon (ehkä viiden tai jopa kuuden - herramonjee!) jälkeen jumppaan. Tarvinneeko sanoa, että oli jo aikakin ja se teki niin hyvää! 

Eilen puistoilimme tyttöjen kanssa ja takit sai jättää kotiin, eikä palellut yhtään. Mä tykkään niin tästä syksystä! Meidän neitokaiset tykkäävät nykyään pukeutua samaan stailiin ja nyt kaapista laitettiin päälle lähes samismekot ja legsut.   

Lettigreisimutsit ry:n jäsenet ja muut kaltaiseni tyhjentävät Vimman ja jämyjen varastot nopeammin kuin ehtii sanoa letti ja minäkin jonotin näitä herkkuja viikkoja kysellen, milloin niitä oikein tulee. No nyt on se hetki lähellä. Loistouutisia tulossa tämän postin lopussa. Pie leteistäs kii. No nyt sä hyppäsit sinne loppuun, mutta kiva, kun tulit takaisin. Kuopus vieraili päiväkodin kanssa Korkeasaaressa viime viikolla ja reissu teki jälleen suuren vaikutuksen lapseen. Leijonat karjuivat ja se meni hyvin eli ei pelottanut liikaa

Harakanpesä Shopista saadut Sademetsän suojissa -leggarit ovatkin lapsen tämänhetkiset lempisuosikit, eikä vähiten huikean hienosta printistä johtuen (Minni Havas). Ei ihan äsken olla keskusteltu yhtä intensiivisesti minkään vaatteen äärellä kuin Vimman Sademetsän suojissa -leggareiden. Ei meinattu päiväkotiin päästä lähtemään, kun piti etsiä mihin lisko, norsu, apinat ja muut eläimet olivat menneet. Käärmettäkin etsitiin, mutta löydettiin norsun kärsä ja apinan häntä, ei ollut käärmettä (onneksi). Äidinkin piti valita suosikkieläimensä ja suosikkisävy. Niin ja jos se oli sama kuin kuopuksen valinta, niin piti valita joku muu. Pohdittiin myös, oliko printissä samoja apinoita, joita tavattiin Skansenilla kolme vuotta sitten... Mikä muisti tuolla lapsella!

Sitten ilmoitusasioihin: 

Kauneven uudet villavaatteet ja -asusteet ovat aivan pian myynnissä! Tänä vuonna valikoima laajenee, koko perhe pienistä lapsista aikuisiin on huomioitu. Tule tutustumaan Kauneven uusiin tuotteisiin sekä tekemään ostoksia avajaishinnoin Harakanpesä Shopiin keskiviikkona 7.9. klo 15-18! Tapahtumaan tulee myyntiin myös mm. pieni erä Vimman valkopohjaista pinkkiä lettilegingsiä. FB-event löytyy täältä.

Ostin viime vuonna itselleni harmaan Kauneven merinovillaisen huivin ja se on pysynyt ryhdikkäänä, nukattomana ja löytää paikkansa kaulastani myös tulevana talvena. Minua koskettaa myös se, että luomumerinovillaiset tuotteet valmistetaan Suomessa. Kiva nähdä, mitä kaikkia tuotteita mallistosta löytyy. Siis siellä nähdään!*) Yhteistyössä Harakanpesä Shop

Suosikit