Kaverisynttärit, kynsibaari, Shrek ja yhtä juhlaa viiden vuoden edestä!


Blogi on hetken huilannut, vaan en minä. Äiti on huhkinut keittiössä, järkännyt kaverisyndet ja viikonloppu juhlittiin isosti serkkujen kanssa. 

Tällä viikolla on saatu monena päivänä juhlia kuopusta, joka sai jo täyden käden! En kestä.


Serkut, täti ja isosisko juhlivat tasan viisi (5) vuotta sitten kuopuksen syntymän aikaan Helsingin kaupunginteatterissa Kolme iloista rosvoa -näytelmässä ja samaisten tärkeiden kanssa vietimme viitosia eilen Shrek-musikaalissa. Niin ihania fiiliksiä ja kokemuksia täynnä tämä viikonloppu! Voi huokaus, miten hyviä hetkiä voikin olla! Tähän hästägit feeling blessed ja onni.

Shrekiä voimme iloksemme suositella. Ei pelottanut, vaikka parit säikähdykset siinä olikin. Viisivuotias kävi muutaman kerran sylissä, mutta seurueemme koululaiset olivat ihan chillisti ja nauttivat esityksestä. Äidit kuivailivat kyyneleitä muutamassa kohdassa, kun vaan oli niin huikeeta osaamista. Nämä keikat ovat aina ihan parhaita ja niitä muistellaan pitkään. Iso kiitos tälle parhaalle jengille, jonka kanssa näitä huippuhetkiä saamme kokea.


Parhaimmat kaverit päiväkodista piipahtivat juhlimassa ja parin tunnin ohjelmaan oli mahdutettu diskoa, kynsibaaria sekä tatuointeja. Se oleellinen. Soittolista oli lapsen itse valitsema. Artisteina Anni Puu, Antti Tuisku, Sanni, Diandra ja muut. Katossa discovalo - tietty. Rokrok!Viisivuotiaan suosikkijuttuja ovat prinsessat, erityisesti Ariel ballerinanukke, jota ei saa mistään tästä maasta. Sankari bongasi tämän mahdottomuuden jostain internetin syövereistä. Yhtä kivoja ovat kuitenkin Tähkäpää ja Tuhkimo. Samoin Palatsin Pallerot, Beanie Boosit (still going strong!), legot ja muotiaskartelujutut ovat mieluisia leikittäviä. Näitä kaikkia sankari saikin lahjaksi ja vielä paljon muuta! 
 
  
Synttäreiden suurta huokailua aiheuttanut ohjelmanumero oli kynsienlakkaus. Pienet juhlijat saivat itse lakata kyntensä ja minä autoin vain tatuoinneissa. Niin coolia ja niin paljon ihmetystä! Selkeästi kotona ei kynsilakkapulloja lasten käsiin ole annettu. Tämä hyvä, mutta nämä Nailmatic Kidsit ovat siitäkin kivoja, että saa lasten antaa vaan lakata. Oli ihan mahtavaa seurailla, kun lapsille piti moneen otteeseen sanoa, että anna mennä vaan, pestään pois, jos menee vähän yli. Itsekin ihan tyynenä seurasin, kun äitini ja isäni vihkipöytäliinaan meni pinkkiä ja turkoosia - se kun lähtee pois. Huikeet cooleustaidot äidilläkin.  

Kavereille sujautimme mm. vesipestävät, myrkyttömät kynsilakat myös kaverilahjapussiin ja tätä onnea sai jatkaa kotona! Kehotin lakkaamaan koko perheen kynnet. Tämä ehdotus sai kannatusta. Ties kuinka monen perheen isien kynnet loistivat tuona iltana eri väreissä. Meidän ainakin. ;D 

Keväällä kuulin, että Nailmaticilta on tulossa myös huulikiilteet, Rolletet, jotka on tehty mm. aprikoosiöljystä eikä niissä ole mitään keinotekoista väriainetta tai muita ylimääräisiä, joita me kasikytluvun Mirame-huulikiilteiden nuolijat saimme osaksemme. Saimme maahantuojalta myös näitä ihania ja niistä on tulossa oma postauksensa, sillä ne sen todella ansaitsivat. Viikonlopun juhlintaan kaikki serkukset saivat jo sutia uutuuskiiltoa huuliinsa ja se marjojen ja hedelmien tuoksu oli jotain ihanaa!Näillä elämänmakuisilla ja nyt erityisen makeilta maistuvilla juhlafiiliksillä on ihana mennä kohti syksyä ja seuraavia synttärijuhlia, joita meillä onkin tässä jengissä ripoteltu mukavasti pitkin vuotta. Tällä viisivuotisjuhlahumulla liihotellaan pitkään!

Nailmatic Kidsia saa esim. BigSmallCompanylta ja Biodellyltä.
 
*) Nailmaticit saatu maahantuojalta
**) Mainoslinkki   

Suosikit