Täsmätuotteet helposti Joliesta // Sis. alekoodin

kuva Pinterest


Uusi viikko - Bonjour tout le monde!

On ollut vähän stressiä, koska leukapieliin on ilmaantunut jotain röpää (OMG, lainaan sujuvasti Bull Mentulaa, vaikka hän viittasi ko. termillä Maria Veitolan olemattomaan vatsanseutuun). Kesän päivetys on vaihtunut kalpeuteen. Siinä missä villaa kaivetaan kaapista lämmikkeeksi, myös ihoa tulee valmistella talvea varten ja huomioida sen omat finesset.

Moni sitten miettiikin, mistä osaa hankkia juuri itselleen sopivat tuotteet. Luonnonkosmetiikkaa on monenlaista, eri brändit ja eri vaikutusaineet, mitä erityishuomiota juuri sinun ihotyyppisi vaatii.


Kuvakaappaus Jolien verkkosivuilta


Jolien verkkokaupasta saa tähän jeesiä klikkaamalla omaa ihotyyppiä tai mahdollista ongelmaa välilehdellä Ihotyypit ja ongelmat. Ruudulle ilmestyy täsmätuotteet. Aika kätsää! Esim. hankalasti diagnosoitava perioraalidermatiitti vaatii miedot ja kosteuttavat tuotteet, eikä liian voimakkaita tuotteita suositella käytettäväksi tai pigmenttiläiskiin löytyy avuksi eräs suosikeista Mádaran hedelmähappokuorinta

 


Kurkkailin tässä Jolien verkkokaupassa männä iltana ja haaveilin mm. Absolutionin huulipunasta; väri Rosewood, Kjaer Weisin kuultovoiteesta ja Patyakan legendaarisesta, nyt uudistuneesta putsarista). Se on jännä, kun aina löytyy jotain haaveiltavaa. Hihhi. Iholla on myös erilaisia kausia, oikeammin päiviä, jolloin tietty tuote on paikallaan, joten näitä luonnonkosmetiikan daydreamingejä tulisi herkästi toteuttaa.


Absolution-Cosmetics


Jotta kynnys toteutukselle olisi mahdollisimman matala, Jolie jatkaa 3v synttäreitään tarjoamalla teille tälle viikolle 5.-11.10. oman 10% alekoodin "riikka10", joka koskee kaikkia Jolie webshopin tuotteita lukuunottamatta Kjaer Weis -sarjaa, May Lindstrom Skin -sarjaa ja lahjakortteja. Ihastelemaan ja ostoksille pääset tästä.


Sis. mainoslinkkejä

Suosikit