Panosta pohjaan - Piipahda Zuiin pikameikissä lauantaina!

Kumpi vai kampi?

No onko sillä meikkipohjalla mitään merkitystä? Arvaa kumpi evil twinseistä on ennen ja jälkeen? Tuo vasemmanpuoleinen please-don't-shoot-me-I'm-ugly-in-the-morning -ilmestys on loistoesimerkki siitä, kun iholla on vähän äksöniä. Hui helekatti! Nuo suojalasit paree pitää päässä. Nyt on nimittäin ikuistettu ne klassiset stressiröpöt leukapielissä ja vähän muuallakin - joita ei vaan voi olla näprimättä. Sitten onkin tämmöinen pomminpurkajalook. 

Vaan eipä hätiä. 
Nappasin kouriini joka naisen pelastusputelin Zuii Organic Primerin eli suomeksi meikinpohjustusvoiteen, joka taikoo ihon pinnan ihanan sileäksi. Ennen tätä suihkautin pahimmat yön jäljet Mádaran uudistuneen Time Miracle sarjan Cellular Nutrients kasvosuihkeella veks. Tämä uudistunut Mádaran sarja saatavilla muutes ensi viikonlopun I love me -messuilla ekaa kertaa mualimassa. Sipaisin snadisti päälle kosteusvoidetta, koska iho punotti suihkun jäjiltä, mutta ilmankin olisin pärjännyt, sillä primer kosteuttaa, tasapainottaa ja tasoittaa ihon pinnan meikkipohjan kiinnittymistä varten. 

Pohjustusvoide ei ole pelkkää tasoitelaastia, vaan kauniin pohjan ohella aikas ihanat ainesosat, kuten ruusuvesi, kamomilla, aloe vera ja kehäkukkauute rauhoittavat ihoa ja kosteuttavat sen pintaa, vähentäen pienten juonteiden vaikutelmaa. Tää on siis ihan must have -kategoriassa. Ruusuvesi myös rauhoittaa, auttaa kontrolloimaan ihon rasvatasapainoa ja vähentämään tulehduksia. Goodbye stressiröpöt.

Pahimmat röpöt lanasin peitekynän alle. Kävin tämän ostamassa toki tarpeeseen, mutta myös mielenkiinnosta, sillä en ollut aiemmin kajaltyyppistä peiteväriä kokeillutkaan ja tämä on tosiaan mielenkiintoinen löytö. Värinä Natural. Kynä ei levity samalla tavalla kuin peitevoide, mutta on ehkä tuhdimpaa kamaa. Peittää hyvin. 

Meikkivoiteessa minulla sävy Olive light. Se on vaalea, skandikaunottarille oikein passeli väri. Minäkin ihan kokeilematta sen osasin valita. Hiukan mietin alkuun, miten me kaveerataan, kun mulla on ollut aiemmin erimielisyyksiä meikkivoiteiden levityksen kanssa, kun ne on rullanneet nenän pieliin. Tääpä älys olla rullautumatta. Pointsit Zuiille! Tämä on nimittäin a keeper. Puolipeittävä voide ei jätä naamarilookkia, vaan peittää ne röpöt ja muut epäsuhdat samaan aikaan näyttäen ihan.. no.. aika täydelliseltä, vaikka ite sanonkin.

Hoitavista ainesosista valmistettu meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille - myös herkkiksille. Kehäkukka ehkäisee tulehduksia, Aloe Vera parantaa ja rauhoittaa, E-vitamiini kosteuttaa ja antioksidanttinen C-vitamiini silottaa ihon hienoja juonteita.  

Sain Ruohonjuuresta muutamia Zuiin hienouksia meikkipussiini ja kunhan testailen niitä, laitan tekstiä ja tarinaa. Mä tiedän, että te niin odotatte vlogia, mutta mitään leffaa ei tuu, koska Rose-Marie Swift on sanonut, että bloggareiden tutorialsvideot on peevelistä. Mä uskon tähän kans. Eli ei tuu tubetusta meikkivinkeistä. Valitettavasti (Martti Ahtisaaren äänellä). 

Lohdutukseksi menovinkki lauantaille 10.10. Kampin Ruohonjuuressa tehdään Zuiin pikameikkejä! Suunnatkaa sinne siis ja varautukaa pyörtymään Zuiin huikean meikkivalikoiman edessä!

Ja huomenna... perjantai! ♥

 Suosikit