Mádaran uudistunut Time Miracle // I love me // Huikeet messudiilit!

 
 
 


Mádaralta tulee maailmalle julki tänä viikonloppuna uudistunut Time Miracle -sarja, jonka lanseerauksessa piipahdin jokunen viikko sitten. Paikalla oli luonnollisesti myös Lotte Tisenkopfa-Iltnere, Mádaran perustaja, joka esitteli uudistuneen sarjan.

Ensimmäiset Mádaran tuotteet, joita itse kokeilin olivat nimenomaisesti anti-age -vaikutteiset Time Miracle kasvovoiteet. Niistä kerroin täällä parisen vuotta sitten. Sarjan tuotteet eivät sisällä vettä ja niiden ainutlaatuisuus piilee Tohmajärven koivunmahlassa, joka tosiaankin korvaa tuotteissa käytetyn veden. Koivunmahlasta löytyy soluja uudistava kasviyhdistelmä, joka sisältää seitsemän eri kasvin uutetta. 

Se nuorentava anti-age vaikutus on nimetty uusissa tuotteissa termillä Cell Repair Bio-Complex. Uuu, fancy. Liftaus ja nuorennus syntyy luonnollisin asein, nimittäin uudet tuotteet sisältävät mataraa, mustikkaa, poimunlehteä, puna-apilaa, tyrniä, hevoskastanjaa sekä peltokortetta. Näillä kasveilla on tutkitusti tehokas vapaita radikaaleja neutralisoiva vaikutus, joka näkyy iholla ehkäisten ikääntymisen merkkejä.
 


Pannacotta salmiakilla ja boysenmarjalla. Niin ja Lumoanin upea Isla-mekko saatavilla messuilta Lumoan-osaltolta.

Time Miracle tuotteita löytyy minullakin testissä parhaillaan olevat ULTIMATE FACELIFT -päivävoide ja CELLULAR NUTRIENTS -tehosuihke sekä lisäksi TOTAL RENEWAL -yövoide, WRINKLE SMOOTHING -silmänympärysvoide, CELLULAR REPAIR -seerumi sekä
AGE DEFENCE -päivävoide. 

Otin mukaani minikokoiset testerit syyslomareissulle ja olipa kätsää, kun sai koko tuotesarjan mukaansa ilman putelien raahaamista. Jos pääsette piipahtamaan I love me -messuilla, kannattaa kysyä testereitä uudesta sarjasta. Itse olen tykännyt kovasti Ultimate Facelift -päivävoiteesta. Sen koostumus on pehmeän kosteuttava, samaan aikaan napakoittava Tohmajärven koivujen uutteiden kannatellessa kasvoja korkealla.  

Cellular Nutrients -tehosuihke eroaa esim. Nokkossuihkeesta siten, että jälkimmäinen on kepeä, virkistävä ja tehosuihke nimensä mukaisesti on tehokas. Se lisää ihon kosteutta,
parantaa rakenetta ja tehostaa kollageenisynteesiä. On nimittäin äksöniä iholla, kun tehosuihketta suihkaisee. Suosittelen aikuiselle iholle.



   


Lanseeraustilaisuudessa oli tarjolla tyylikkäitä herkkujakin ja tervetuliaisdrinkkinä maisteltiin trendikästä Black Magic hiilismoothieta. Melkoisen coolia!





Menu piti sisällään myös mustavalkoisia herkkuja mm. Belugalinssi-fetaoliivisalaattia, Halloum-helmiohraa ja Merileväkaviaaria. En voi jättää mainitsematta myöskään Tryffelimarinoitua mozzarellaa taikka Purjontuhkaa. Jälkkärinä Jogurttipannacotta salmiakilla ja boysenmarjalla.

Siis WAU!

Messutarjouksena tänä viikonloppuna on Natural Goods Companyn verkkokaupassa mm. Madaran tuotteet -20%.

Tsekkkaa myös erityistarjoukset, kuten kympin Misellivesi ja Time Miracle vanhoissa pakkauksissa nyt -40% alessa. Kannattaa kurkata myös monien muiden brändien hyvät messualet, jotka saat verkosta, jos et paikalla pääse. Bannerista pääset kauppaan.





Kaunista viikonloppua siskot ja veljet! Miehille on muuten uusi ihonhoitosarja Triumph & Disaster, joka isosti esillä messuilla, myös verkossa, kantsii tsekata isänpäivää silmällä pitäenkin. 

*) Sis. mainoslinkkejä


 




Suosikit