Mineraalipohja ja Chestnut luomet sekä paljon muuta 
Huokaus mikä viikko! Onneksi viikonloppu jo häämöttää. Ei tule yllätyksenä, että meikkijutut ovat meitsille mieluisia ja arjen hektisyyden keskellä sipaisu ihanaa huulirasvaa tai mitä vaan muuta, vie ajatukset hetkeksi kevyempään ja kauniimpaan suuntaan. Toiset puristelee stressipalloja, mä silittelen meikkirasioita. Mitä pyörittelet silmiäsi. On ihan tervettä toimintaa. Kokeile vaikka.

Olen sutinut viime aikoina innoissani Zuiin meikkejä aamuisin kohentaakseni öiseen aikaan tapahtunutta muutosta kasvoillani ja onnekseni melko onnistuneesti voidakseni kohdata ulkomaailman tyylillä. Mies kysyi tänä aamuna huolestuneen oloisena ennen kohennuksen alkamista: Miten sulla voi olla keskellä naamaa tuollainen jakki. Niin. Mä en tiedä, mitä öisin tapahtuu. Ehkä mun pitäs hommata se Kukkohovin kauneustyyny, mutta se vaikuttaa sen verran erikoiselta, etten ole vielä lähtenyt siihen.Siihen olen lähtenyt, että aloitan elpymisprosessin suihkauttamalla virkistävää Mádaran nokkosuihketta, pyyhkäisen kasvot ja laitan joko Nafhan kosteusvoidetta tai Zuiin tasoittavaa ja kosteuttavaa pohjustusvoidetta. Hörpin vähän kahvia ja sitten aamusta riippuen laitan nestemäisen värivoiteen tai kuten tänä aamuna, nappasin sudin käteen ja korjasin damaget mineraalipuuterilla. Tää on nopee ja erinomainen tapa päästä nättinä matkaan. Liekö vaikutusta kauniiseen lopputulokseen sillä, että Zuiin meikit valmistetaan kemiallisten sekoitusten sijaan jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista, kamomillan kukkien terälehdistä, hoitavista kasviöljyistä ja muista kukka- ja kasviperäisistä, ihoa hellivistä ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja. Aika ihanaa!Aamulähäri


Posket eivät tarvitse kimaltaa kullan lailla työpäivän aikana, mutta pieni hehku ei ole pahitteeksi. Sipaisen tällöin Zuiin Melon-sävyä poskille.

Silmistä on sanottava sen verran, että olen nyt löytänyt pari aivan mahtista luomiväriä, toinen on Zuiin Solo värinappi sävyssä Chestnut ja toinen Kjaer Weisin Grace (tästä lisää toiste). Nämä toimivat yhdessä loistavasti, mutta myös yksistään sipaistuna riittävät tuomaan huolitellun lookin pelkällä sipaisulla - ja ihan ilman meikkitaiteilijan diplomia. 

Huulilla (ja suussa, en voi mitään) maistuu Chai ja se johtuu Crazy Rumorsin kardemumman, kanelin, vaniljan ja inkiväärin kombosta 100% luonnollisessa huulirasvassa. Brändin huulirasvat nyt tarjouksessa Ruohonjuuressa ja näitä voi antaa myös lasten käyttöön, kun pieni hampaanjälki ei haittaa mitään sisällön koostuessa sheavoista ja luonnollisista makuaineista. 

Joko olet löytänyt Zuiin herkut? 

*) Meikit saatu bloginäkyvyyteen.
Suosikit