Toppaa ja villaa


Niinhän sitä sitten kävi, että talvi yllätti jälleen! Ei ole uusia haalareita odottelemassa henkareissa, ei ole. Onneksi vanha oli, ja koska en löytänyt villaa alle, niin vetäistiin kokeeksi isosiskolla ollut Ticketin Baggie North päälle, ja en ollut uskoa silmiäni. Puku on 80 cm. Lapsi on n. 90 cm, ehkä sentin alle. Ticketistä puhuttaessa pukuhan vastaa 86 cm, ja rattaissa istuessa kyllä se vähän nafti oli, mutta hätävarana meni varsin hyvin. Meiltä löytyy vastaava myös koossa 98 cm (vastaa siis 104 cm), täytyy sekin vielä sovitella, mutta se menee kyllä isoksi. 

kuva

En aio vielä kuitenkaan pitämään lapsilla toppavaatteita, vaan kävin Stockalta 100 % villaleggarit, jotka eivät kutita, ja ovat omiaan kelin painuessa nollaan. Nämä välikausiasustuksen alle sukkisten päälle, niin pärjää pikkupakkasetkin. Ihmeekseni viisivuotias tykkäsi pitää näitä myös sisällä. Unlike her younger sister - sisällä tai missään muualla. Näitä on myös paitoja, mutta nyt ei vielä niitä otettu. Villaleggareita siis täältä.


kuva

Nyt pitäisi alkaa "clousaamaan" se toppavarustus pikkuhiljaa. Soviteltiin Molon Polariskin, mutta mietityttää jäädäänkö kokojen välimaastoon, kun 98 cm on hurjan iso, eli 92 cm täytyisi ottaa (ei sovitettu), mutta mietityttää, jääkö se kesken talven pieneksi. Nappasin muutamat ihanuudet Ballotin sivulta hautumaan. Koodilla: Syysloma saa 10 % alennusta tällä viikolla.

MaTin rukkaset

Racoonin villahaalari - niin liikkis!
 
MaTin Wanni

Racoonin Adele

Molon Fiery Coral


Cactus Flower

Pyxis Rabbit

Mikä sitten on "se"? Mietin menisikö parivuotiaalla vielä Pyxis, siinä olisi selkämittaa ymmärtääkseni enemmän kuin Polariksessa? Kyllä piisaa pohtimista yhdessä haalarissa. Voi huokaus!

Suosikit