I love me-muotimessuille viikonloppuna! Sinä? Voita lippu!

kuva

Tämä blogi on peukuttanut EcoToolsin ekologisten siveltimien puolesta, ja juuri huomasin, että nyt on Hulluillakin päivillä sivellinsetti alessa! Napatkaa se, jos vaan saatte. 

EcoToolsin Leenalla on toinenkin suosikkituote, jota ajattelin testata viimeistään pikkujouluaikaa ajatellen - ja se on itseruskettava sarja! Laita vaan se leuka paikoilleen, itsekin loksautin suun auki epäröiden ennen kuin tutustuin tarkemiin Vita Liberataan.


kuva

kuva

Kyseessä ei siis olekaan perinteinen älä-tee-tätä-enää-ikinä-kakkavarvas -kokemus (been there), vaan kyseessä on ensinnäkin 80% luonnonkosmetiikan tuote ja sitä on kehuttu kuuhuun saakka (tsekkaa monet arvostelut FB-sivuilta). Kunhan pääsen testaamaan tätä, niin osaan kertoa omat kokemukseni. Ei, tästä ei tule sitä tavanomaista itserusketustarinaa.

Viikonloppuna on Helsingin Messukeskuksessa I love me-muotimessut, josta löydät mm. Leenan, Ecotoolsin ja Vita Liberatan. Haluaisitko Sinä lipun? Käy tykkäämässä täällä Vita Liberatan -sivuista, kommentoi kommenttiboksiin halukkuutesi osallistua messuille, ja pidetään pika-arvonta. Aika päättyy jo tiistai-iltana klo 22.00, jotta ehdit saada lippusi postissa ennen viikonlopun messuja.

Run along now darling!Suosikit