Muutoskohde


Kukvel,


tässä eräänä ehtoona tuskailin, kun menin ottamaan pienen projektin ja se ei päättynyt ihan odotusten mukaisesti. Sitä ei kuitenkaan tule, että Miehen sanottua ne ikävät mitä-sä-olet-oikein-täällä-tehnyt tilanne jäisi siihen, vaan tilanne korjataan. Kerrataanpa vielä. 

Seuraavassa eräs parvekkeen muutoskohde, jonka lähtötilanne oli tämä.


Ennen...

Tässä parvekkeen pöytä, joka on ollut vintillä, koska en ole pitänyt siitä. No onko ihme? Sitten välähti, kaivelin sen sprayn ja miten sen nyt sanoisi - ei tultu sen kanssa oikein juttuun. Mies kävi välilllä kommentoimassa, että antaisin olla, ei haittaa, ei täällä mitään pöytää edes kaipaa. Ihana joo, mutta turha yrittää. Se pöydän perkele tulisi just sellaiseksi kuin olin aikonut - tuli mitä tuli. 

Kaivelin rojukaappia, jossa majaili myös se sokkelimaali, mutta sen verran välkähti päässä, että en sillä kuitenkaan aloittanut sutimisurakkaani. Löysin sieltä toisen maalin, joka ei myöskään ollut mikään öljypitoinen puutarhapöytämaali ja on ehkä parempi, että pöytää ei hirveesti pidä sadekuuron alla, mutta mitäs sanotte?


...jälkeen!

P.S. Nii-in! Ei kannata mitään zoomsysteemiä viritellä tuon kuvan kanssa, mutta noin niinkun tästä vinkkelistä aika hyvä. Siis tosi hyvä. Upea suorastaan! Hyvä minä. Tai oikeammin erittäin hyvä minä. Haluaisitteko, että alan pitämään jotain remonttivinkkipalstaa? 


Suosikit