Muista-lista



Ehtoota!

Se on kello taas nuin paljon ja olkkarin lattia on huiskin haiskin. Laukussa tilaa jälleen naftisti kolmen naisihmisen vaatteille, joita tulee pakattua liikaa, mutta jos en ota jotain, niin just sitä olisi tarvittu. Tämä on testattu. Olin ajatellut ottavani mukaan tytöille shortsit, mekkoja, uikkarit, jotkut ihanat hellehaalarit - mehän vaan köllötellään auringossa ja uikkareissa. 

Ilmeisesti tulee varautua myön muunlaiseen ajanviettoon. En ole katsonut säätiedotusta, enkä katso, koska elämme heinäkuun puoltaväliä ja naisten viikkoa, jolloin on ennenkin selvitty ilman villapaitoja. Tänään kyllä oli lähellä etten aloittanut sitä mantraa kyllä-jaksaa-sataa-oliskohan-äkkilähtöjä ollessani hoitamassa asioita. En koskaan muista ottaa sateenvarjoa mukaan ja siksi toisekseen minua ei haittaa vähän vaikka kastuakin sateessa. Tämä ei ole mitään ihku-kesäsade-tuntuu-ihkult -juttuja, vaan se, että kun tukkani kastuu sateessa, niin voin esittää, että se on sateen takia niin sekaisin ja kamala. Sateen kastelema tukka antaa vähän (todella vähän) anteeksi, ettei sitä ole käytetty kampaajalla koko kesänä (aika on sentään varattu!). No joka tapauksessa tänään sitä vettä sitten tuli, ei vaan vähän, vaan sen verran, että sillä ei saanut mitään anteeksi.

Huoh, yritän tässä miettiä otanko kurikset neljäveelle ja kumpparit - mihin ne mahtuu (?!), ysikuiselle Po.Pin windfleecehaalarin (ei helvata - heinäkuussa?), itselleni Conssit ja baltsut (kenkälängwitsi on todistettavasti hallussa) vai otanko yksistään Hai-saappaat. Viidennessä kädessä kannan ysikuisen turvakaukalon ja neljävuotiaan korokepenkin. Voi, että voi ottaa päähän tämmöinen pakkaaminen, kun ei tiedä missä kuravellissä sitä uidaan seuraavat viisi päivää vai onko sittenkin ihan ookoo ilmat (yli +20 eikä sada koko aikaa) eikä puoliakaan näistä tarvikkeista olisi tarvinnut raahata mukana. Näissä hetkissä (ja monissa muissakin) toivoisin omistavani auton. Eipä tarvitsisi miettiä. Sen kun viskoisi takakontin täytiin kumisaapasta ja flipflopia. Antaa tulla taivaan täydeltä ihan mitä vaan. Meillä on varustauduttu. 

Mutta ei. Siihen mennessä, kun tyttöjen kamat on pakattu, niin omille vaatteille on tilaa kolmen sentin kaistale. No, jospa minä ottaisin pari t-paitaa ja yökkärin. Tai itse asiassa, minulla on usein Ukin joku huikea Elävä Kylä t-paita yöpaitana lainassa, joten jätänpä pyjamat kotiin turhaa tilaa viemästä.

Pakattiin me laukkuun villasukat ja haalarit tai sitten ei, mutta uikkareita en suostu jättämään kotiin. Ne ovatkin jo pakattuina. Bon voyage!


 



Kuvissa: Bisgaard, Mini Rodini

Suosikit