Löysät pois pylleröt

Tehokasta*) huuuuuuooooomentaaaaa!

Arvatkaa kuka on just hangannut olkkarin maton kuituja selkäänsä ja kiduttanut vatsalihaksiaan, jotka ovat siellä jossain vatsanseudun uumenissa ja vielä hetken verran kadoksissa, mutta ei kauan? No kyllä! Ihan järkkyä, kun satuin lukaisemaan Oi mutsi mutsia ja siellä oikein kansanliikettä toiset pylleröt ovat alkaneet pistää pystyyn vatsalihastensa puolesta. No pistetään oman löysät kiertoon myös. Päätin haastaa myös omat seurakuntalaiseni tähän proggikseen.

Oi mutsi mutsilla on personal trainer (niinpä!), jonka ohjeita myös minä noudatin -  soveltaen. No ei perkele mikä liike on olevinaan se jalat kattoon - alas (10 senttiä lattiasta, my ass) - lantio ylös -kombo ja vielä VIISI kertaa 20 veivauksen toisto? Ja tässä kondiksessa? Päätin, ettei se tässä kohtaa treeniä, siis selkeissä alkukankeuksissa vielä onnistu, niin sovelsin treeniä niin, että tuon paskan sijaan nostetaan yksinkertaisesti lantio ylös. Kuulostaa helpolta, mutta se  pitää tehdä HALLITUSTI (no on se helppoa silti). Tämä liike täytyy osata silti tehdä OIKEIN, jotta siitä olisi MITÄÄN hyötyä. Älä siis heijaa jalkoja, vaan työstä sitä alavatsaa. Lantion ei tarvitse nousta lattiasta kuin muutaman sentin! kuva: suosikki.fi
Minä tein nämä liikkeet KERRAN, vaikka piti tehdä VIISI. Minulla oli puolustuksekseni yhdeksän kilon punnus roikkumassa koko ajan jossain. Kyllä mä teen enemmänkin seuraavalla kerralla.

Pyllerötreeni tehdään seuraavasti:

1) Perusrutistukset kyynärpäät sivulla (joo on tullut käytyä aerobickissä joskus ysärivuosina) ja alaselkä kiinni lattiassa. 20 x.
2) Sivurutistukset molempiin suuntiin. Sama määrä molemmille puolille.
3) Lantion nosto (ks. kuva)
4) Lankku, no ihan just niin kauan kun pystyt, minuutti olis hyvä, mutta puolikin on.

Toistoja 20
Sarjoja 5
(tai alkuun vaikka 1 tai 3, jos oikein iskee fitnesshulluus)

Tehdäänkö niin, että jos muita pylleröitä innostuu Löysät pois -treeniin, laittaa kommenttipoksiin viestin, niin tehdään joku treeni-kuitti-systeemi, niin on pakko kans tehdä?

Ja nyt siskot, kohti bikineitä (sitten ensi kesänäääääääääää!)

P.S Ja on muuten aika tarkalleen 26 päivää siitä, kun olen viimeksi syönyt suklaata ja voin kertoo, että on ihan pehvasta.

*) en voi noin niinku yleensä sietää tätä sanaa.

Suosikit