Mikä Fiilis


Oi, olipa tänään hienoja hetkiä. Pitkästä aikaa lämmin iltapäivä Kaivarissa ystävän ja hänen lastensa kanssa, Jäätelötehtaan jätskit, Caruselin cappucinot, kymppikuinen maisteli ekaa kertaa kiviä ja istui hiekalla, neljävuotias viiletti leikkipuistossa ja sai kuvata äidin ja iskän kameralla.  


 


Illalla leikimme kotona Viileää Venlaa ja Nelli Nuudelipäätä ja minä sain nauttia neljävuotiaan loistavista oivalluksista sekä huikeasta mielikuvituksesta, sain nauttia myös nukuttamisen haasteellisuudesta, kun kymppikuinen ei millään meinannut asettua unille, kun oli vaan niin kiinnostunut kaikesta mahdollisesta (äidin kaulakoru, sormukset, hiukset, lakanan kulma, pupu, tutti, ihan mikä vaan), sain kuitenkin parkkeerata telkkarin eteen ja nauttia porkkanakakun lisäksi AbFabin hauskoista hetkistä - etenkin, kun niissä oli hauska linkki minun elämään  (Edinan control body pöksyt - hahhahha! Ostin ristiäisiin, jotta mahtuisin villakangasmekkooni, mutta sittemmin en ole niitä käyttänyt - vannon! Meinasi käydä kuin Patsylle, kun nauratti niin, Tenaa en kylläkään tunnusta). Pyykitkin saavat nauttia ihanasta kesästä yön yli parvekkeella, jossa ei nyt palele yhtään.

Voi että, Minä niin heart Kesä! 


Vaatteet & asusteet
Kymppikuinen: Hattu, paita P.oP, leggarit Lindex, tossut Puma
Neljävuotias: Hattu Benetton, mekko Exit, leggarit Minymo, kengät Crocs
Äiti: Raitapaita H&M (lasten osastolta 4,90e!), housut Vila, kaulakoru Breathe/Exhale Efva Attling, rannekoru Keys of Life - Dpn 

Suosikit