Fisher-bloody-Price


Lelut: FisherPrice

Näitä ja niitä muitakin leluja raivailen päivät pitkät ja murisen samalla, että jos näitä ei korjata leikin jälkeen pois (ysikuinen nyökyttelee uhkailulleni kans), niin ne viedään sitten vintille. Noin niin kuin kasvatustieteen asiantuntijalta tommoinen melko reilu pedagoginen lähestymistapa, vai mitä? Eikähän niitä koskaan viedä mihinkään vintille. Vanhemmuus vol.2 ei ole vaikuttanut uhkailu-kiristys-lahjonta metodiin millään tavalla, samalla kaavalla kaverille kans. Reilu peli.


Tähän kompuroin lastenhuoneen ovella. Sekin - katohan vain! FisherPrice.

Tänään raivaushommissa tsekkasin paljonko tuota FisherPriceä meillä on. Jokunen lelu löytyy. Olen joka kerta vakuuttunut, että ei ole edes olemassa enempää FisherPricejä, kun Ukki kaivelee laukustaan tytöille tuliaisia, vaan vielä mitä: just tuotahan meiltä ei vielä löytynyt. Kiitosta vaan. Ukki ei ota kuuleviin korviinsa, kun anelen ihan joka kerta ennen vierailuja, että  älä-oikeasti-kiltti-tuo-mitään-jooko-ukki-kun-meillä-on-niin-paljon-leluja-että-ne-ei-mahdu-mihinkään-ja-minä-tuun-kohta-ihan-hulluksi-niiden-kanssa. 


Hra Pingviini

Sitten on tuo hiton pingviini, jonka ainoa funktio on heilua - kaatumatta. Se on muuten melkoinen tavoite elämässä, kun sitä alkaa pohtimaan. Voi apua, ei olisi minusta Elämänviisauksia - Mietelauseita kirjan kirjoittajaksi. Oh well. Hra pingviini on muuten jäähyllä usein, kun ysikuinen pelkää sitä. Kun sitä hipaisee, se aloittaa täysin sekopäisen huutelun. Minäkin pelkään sitä.

 

Suosikit