Mitä fiiliksiä mahtui tähän viikkoon!


On Cats stage with my sis!


Fiffiu, mikä viikonloppu! On ollut hymy korvissa, kun on niin levollinen ja kiitollinen mieli.  Oli harvinaista luksusta, kun sain oman rakkaan siskoni meille ja me tytöt nautimme huikeasta Cats-musikaalista perjantaina. Se oli kirjaimellisesti henkeäsalpaavaa.  Liikutun yleensä hyvinkin helposti kyyneliin saakka koskettavasta musiikista, mutta Catsin Memory meni ihan uudelle levelille. Musiikki ja tulkinta sai sydämeni pamppailemaan ja hengityksen kiihtymään, se oli niin hieno esitys. 

Torstaina kävimme Lintsin valokarnevaalit kummipoikien kanssa ja minullahan on jokavuotinen traditio käydä vuoristoradassa, enkä sitä missanut tänäkään vuonna. Mitä olisin voinut missata oli täysin ajattelematon tempaus lähteä poikien kaveriksi maailmanpyörään. Voi herranmunjee. Sillä hetkellä kun metallihäkkyrä lähti kohoamaan korkeuksiin tajusin, että ei helkkari, tämähän on ihan kamalaa. Puristin jäistä metallitankoa ja yritin ajatella selviytymisstrategioita. Killuimme jostain syystä siellä ihan korkeimmalla kohdalla ihan hirveän monta minuuttia. Sanoin pojille, että kunhan päästään alas, niin pyydetään päästä pois kyydistä. Vielä mitä, häkkyrä vain kiihdytti alhaalla, mentiin vielä kaksi ekstrakierrosta. Tämä oli sitten niitä never again -kokemuksia.

Lauantaina iltapäivällä suuntasimme siskon kanssa I love me -messuille ja sama ajatus oli ollut muutamalla muullakin. Siis huhhuh, jengiä oli ennätysmäärä. Messukeskuksesta kerrotiin, että näillä messuilla on tehty yleisöennätys. Me suuntasimme sinne, minne ajauduimme massan mukana. Natural Goods Companyn pisteellä teimme ostoksia ja esittelyssä oli mm. korealainen Whamisa, joka kiinnosti minua. Essellä oli hyvä aleprossa ja jos et päässyt messuille, ehdit tsekkaamaan messutarjoukset vielä täältä.

Näillä energioilla ja hyvällä fiiliksellä aamulla töihin ja syyslomalaiset arkeen. On nukutti ja valvottu myöhään, rytminmuutos arkiseen sujuu varmasti tosi hienosti ja ilman mitään ongelmia. Kröh. 

Kivaa iltaa ihanat, minä taidan vielä käydä haistelemassa syksyn kirpeitä tuoksuja iltakävelyllä. 

Suosikit